Saša Popović
M. Jošida

Naime, osim što je vlasništvo nad „Grandom“ prešlo u ruke kompanije „Junajted medija“, Popović se nedavno povukao i sa funkcije direktora produkcije, koju je obavljao od osnivanja.

Popović, koji važi za jednog od najmudrijih biznismena na estradi, nije želeo da komentariše promenu vlasničke strukture u „Grandu“, pa je samo kratko poručio da će doći vreme kada će govoriti o poslu.

Saša Popović

M. Jošida

 Foto: M. Jošida

Podsetimo, Saša i Brena su pre šest godina prodali 51 odsto akcija „Grand produkcije“ američkoj kompaniji „Junajted medija“, a tada su Popoviću u vlasništvu ostala 24 procenta akcija, dok je firma „Pertula holdings limitid“ sa Kipra imala 25 procenata. Popović je nedavno prodao preostali paket akcija, a iako je oduvek izbegavao da govori o razlozima prodaje „Granda“, u jednom intervjuu je o tome otkrio da novac nije bio presudan faktor.

Saša Popović

M. Jošida

Foto: M. Jošida

- Godine 2014. su nam ponudili odlične uslove, koje Brena i ja nismo mogli da odbijemo, pa smo prodali deo firme. Uskoro ćemo odlučiti da li da im ustupimo i ostatak - otkrio je Saša svojevremeno za „Stori“ i dodao:

- Mnogo su od samog početka učinili za „Grand“, o čemu između ostalog svedoči i broj zaposlenih. Ranije ih je bilo svega 40, dok danas u radnom odnosu imamo više od 200 ljudi - rekao je tada Popović.

Mili zamenio Sašu!

Aleksandar Milić Mili

M. Jošida

Aleksandar Milić Mili, Foto: M. Jošida

Kompozitor Aleksandar Milić Mili postavljen je na mesto direktora „Grand produkcije“, dok će Popović obavljati funkciju kreativnog direktora, a imaće i značajnu ulogu u takmičenju „Zvezde Granda“. - Drago mi je da sam postao deo kompanije koja se već 20 godina sa neverovatnom predanošću bavi muzikom. Do sada sam pratio sve ono čime su se bavili i na pojedinim projektima sarađivao sa Sašom Popovićem, a sada se konačno ukazala prilika za punu saradnju i krećemo punom parom napred - rekao je Mili za „Alo!“.

Pročitajte još:

Komentari (2)

Moje cutanje skupo kosta

14.09.2020 18:58

Posle sahrane prave srpske pesme, odlazi i njen "grobar".

Grga Pitić

14.09.2020 20:34

Gde je Mili učio jodlovanje?