Maja Marijana
Rajko Ristić/Alo!

Malo je poznato da je pevačica završila Tehničku školu za dizajn kože, a iako je još odmalena znala da će se baviti pevanjem, nije odustala ni od umetnosti. Ona nekoliko godina unazad dizajnira nakit, prodaje ga, ali joj to nikada nije postalo primarno zanimanje.

Već pet godina imam divan hobi, pravim nakit. To mi je uvek bila lepa razonoda i prija mi za opuštanje. Inače sam završila školu za dizajn kože i imam smisla za to. Pravim minđuše, ogrlice, narukvice i broševe, a trenutno su popularni lančići za naočare. To više radim za svoju dušu, ne živim u pravom smislu od toga. Prodaje se nakit, a najviše volim svojim drugaricama da dizajniram neki lep komad. Ranije nisam imala mnogo vremena za to, a sada sam se zbog korone okrenula više stvarima u kojima uživam, a ranije nisam mogla – ispričala je Maja.

Maja Marijana

Privatna arhiva

Maja Marijana, Foto: Privatna arhiva

Mnogi pevači su pronašli plan B u ovo krizno vreme za estradu ili bar o finansijskim ciljevima tek razmišljaju, ali Marijana ističe da ne namerava da joj ovaj hobi postane i glavni prihod zarade. Kao svi, čeka da pevači nastave sa radom.

Kad čujete da su počeli nastupi, znajte da je prošla korona – nasmejala se pevačica i ispričala šta još radi u slobodno vreme.