NJEGA JE VOLELA PRE MRKE! Nakon 10 godina zajedničkog života, Ana Bekuta ga je ostavila zbog klavijaturiste! (FOTO)

Ostavila ga nakon deset godina zbog klavijaturiste.

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Ana Bekuta, u čijim hitovima uživamo već mnogo godina, početkom osamdesetih godina prošlog veka prijavila se za konkurs koji je raspisao bubnjar Predrag Vidović, poznatiji kao Preja, kome je bila potrebna pevačica.

 

Predrag je imao angažmane po Nemačkoj i Americi, a nakon povratka u Šabac rešio je da pronađe pevačicu, jer je uvideo da više novca može da zaradi od narodne muzike.

Tada javnoszi nepoznata devojka, Nada Polić, se prijavila na konkurs. 

Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Kada je postala pevačica benda, tada je dobila i svoje umetničko ime.  Prejin bend je nosio naziv "Anabe", pa je tako nastalo i Ana Bekuta.

Osim sjajne muzičke saradnje koju su imali, Preja i Ana uplovili su i u idiličnu ljubavnu vezu. Oni su deset godina živeli u nevenčanoj zajednici.

 

Međutim, Bekuta se početkom devedesetih godina na jednoj od svojih turneja zbližila sa klavijaturistom iz benda Slobodanom Smakićem, zbog čega je odlučila da ostavi Preju, a sa njim je bila do 2000. godine.

Ana Bekuta i Milutin Mrkonjić, Foto: Alo!/Dejan Briza

Nakon toga Ana je imala nekoliko kraćih veza, sve do 2012. godine kada je Bekuta sreću pronašla sa svojim sadašnjim partnerom Milutinom Mrkonjićem.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi