O OVOME ĆE BRUJATI CELA SRBIJA! Na svadbi Džajićeve ćerke i brata Ane Ivanović biće POJAČANE MERE OBEZBEĐENJA! Uvedeno PRAVILO koje će morati da se STROGO POŠTUJE!

Dragana Džajić i Miloš Ivanović će se u subotu venčati u jednom elitnom beogradskom hotelu, dok je crkveno venčanje odloženo za neki od narednih dana.

Dragana Džajić i Miloš Ivanović
Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Svadba godine, kako je mnogi nazivaju, okupiće porodice Džajić i Ivanović, dok je tačan broj gostiju koji će biti na spisku 250. Zbog brojnih zvanica iz javnog sveta i prijatelja dveju porodica, ali i uticajnih ličnosti, na svadbi će biti pojačane mere obezbeđenja, uz pripadnike službi obezbeđenja.

 

"Dragana i Miloš su želeli da sve protekne u najboljem redu, te da se zvanice sa kojima žele da proslave najradosniji dan osećaju sasvim opušteno i da se dobro zabave. Upravo iz tog razloga, u subotu će biti pojačan broj pripadnika obezbeđenja, kako zbog toga što dolaze poznati iz inostranstva, kao što je na primer Bastijan Švajnštajger, tako i zbog toga da bi svi bili sasvim opušteni", kaže izvor za Blic, i dodaje:

Ono što je svim zvanicama pomenuto jeste da je upotreba mobilnih telefona strogo zabranjena. OVDE pročitajte zašto je Nada Topčagić završila na HITNOJ! 

"Porodice Džajić i Ivanović su proslavu venčanja organizovale tako da se svi dobro provedu i zabave, a da opet sve bude skladno i s ukusom. Upravo zbog svega ovoga, zamolili su zvanice da ne koriste mobilne telefone kako bi snimali, a potom sadržaj plasirali na društvenim mrežama. Naravno, to ne znači da neka fotografija neće završiti na Instagramu, ali se mlada i mladoženja nadaju da će svi ispoštovati njihovu želju i mobilne telefone ostaviti u torbama", završava izvor za Blic. 

Dragana i Dragan Džajić
Dragana i Dragan Džajić, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Crkveno venčanje je bilo zakazano u subotu, baš kao i građansko. Međutim, Dragana i Miloš su odlučili da se naknadno zavetuju pred Bogom, u prisustvu roditelja i kumova.

Šlep na venčanici dugačak četiri metra

Mlada če promeniti 2 venčanice. Prva će biti venčanica slavne kreatorke Vere Vang, dok će drugu će dizajnirati nevesta. Džajićeva je odlučila da haljina bude u stilu da u njoj podseća na princezu, sa šlepom dugačkim četiri metra. OVDE pročitajte šta je Goca Tržan rekla o problemu između njene i Ivanove ćerke! 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi