Momčilo Bajagić Bajaga gost Vulkanovog sajma knjiga!

Vulkanov sajam knjiga od 18. do 24. oktobra!

Vulkan
Vulkan, Foto: Promo

U petak, 23. oktobra, u knjižari Vulkan u Ušće Shopping centru, Momčilo Bajagić Bajaga potpisivaće svoju knjigu Brojalica i družiti se sa posetiocima Vulkanovog sajma knjiga od 18 do 19 sati!

U cilju prevencije i zaštite od virusa COVID-19, potpisivanje će biti organizovano u kontrolisanim uslovima, uz poštovanje svih preporučenih i propisanih mera.

Jedan od najpoznatijih rok muzičara sa ovih prostora Momčilo Bajagić Bajaga obradovao je sve mališane svojom novom, fantastičnom slikovnicom! Zamišljena kao edukativna igra, Brojalica će pomoći svim mališanima da kroz zabavu nauče da broje do deset.

Vulkan
Vulkan, Foto: Promo

Ova divna slikovnica nastala je na osnovu istoimene pesme koju je Bajaga napisao za Muzički tobogan, a koju su mnogi od nas, i mali i veliki, već čuli i pevušili. Poznato je da deca najlakše uče kroz igru, a najbolje pamte kroz vizuelnu stimulaciju, pa je slikovnica Brojalica zapravo edukativna igra, gde će dete od najranijeg uzrasta, čitajući stih po stih, na zabavan i jednostavan način naučiti da broji do deset. Na svakoj stranici mališani će se susresti sa novim stihom koji će otkriti broj pojmova koje dete treba da pronađe i izbroji, ili koji je svojevrsna igra reči.

U okviru Vulkanovog sajma knjiga, koji traje do 24. oktobra, Bajaginu Brojalicu možete kupiti putem sajta www.vulkani.rs, po specijalnoj, sajamskoj ceni.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi