PEVAČICI POZLILO OD STRESA Mogla je da doživi tragičnu sudbinu, a sada je Tea sa suzama u očima napisala oproštajno pismo Šabanu!

Tužno...

Tea Šaban
Tea Šaban, Foto: printscreen

Pevačica Tea Tairović nastupala je na poslednjem Šabanovom nastupu, zajedno sa njim, a za portal "Alo.rs" jedva je progovorila drhtavim glasom - više o tome pročitajte OVDE.

 

Nakon svega, kada je malo došla sebi posle ogromne tragedije, smogla je snage i napisala dirljivu poruku koja će rasplakati čitav region.

 

"Ne znam kako da počnem ovu objavu, sve što bih rekla je možda suvišno. Teško mi je, pre nesto više od 12 sati bili ste na bini i bili ste živi. Vaša supruga je izgubila muža, vaše ćerke i sin su izgubili oca, vaši unuci su izgubili dedu, region je izgubio najveću zvezdu i najboljeg vokala svih vremena. Osim što ste mi obeležili karijeru, naučili ste me koliko je važno i koliko je prelepo biti tako izvanredan a opet toliko jednostavan, uljudan, pristojan, prizeman. To nije kliše, to je istina. Uvek ću rado pevati naš duet, kao i do sada, ali teško bez suza... Možda bi neko sve ovo bolje i lepše rekao, ali ja ne umem i šokirana sam...", napisala je Tea skrhana bolom na svom Instagram profilu, a kako očevici koji su se zatekli na aerodromu kažu da je Tei pozlilo od stresa kad je čula tužne vesti.

Šaban Šaulić
Šaban Šaulić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Podsetimo, Tea Tairović je trebala da se vraća istim automobilom kao i Šaban, no sve je sprečeno u poslednjem trenutku - više o tome možete pročitati OVDE.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Tea Tairović (@tea_tairovic) on

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi