Dobrivoje Topalović
Alo.rs
Dobrivoje Topalović

Alo.rs

Foto: Alo.rs

Dobrivoje Topalović preminuo je danas u 76. godini života nakon teške bolesti. Vest povodom smrti Topalovića najviše je pogodila njegovog dugogodišnjeg prijatelja i kuma Miroslava Ilića. On je krstio njegovu ćerku Jelenu, a povodom smrti pevača Ilić je rekao da je znao kakvo je njegovo zdravstveno stanje.

- Poslednjih meseci sam bio neprekidno u kontaktu s njegovom ćerkom Jelenom, od kad mu se zdravlje iskomplikovalo. Zato se nisam iznenadio kada sam čuo lošu vest, ali mi je sve jedno žao. To ne treba da objašnjavam. Pratili smo situaciju, znao sam kako stoje stvari - rekao je Ilić, a zatim se prisetio poznanstva s pevačem.

Miroslav Ilić

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Prošli smo svašta zajedno. Dobar deo života smo proveli zajedno i to u ono najlepše doba našeg zanata. Ipak, nismo se odavno videli. Ne samo zbog njegove bolesti, već je i Dobrivoje izabrao tako. Malo se distancirao od svega - kaže Miroslav.

On se zatim prisetio jednog malog detalja, anegdote kada je Topalović pričao da je jednom prilikom otišao kod lekara.

- Bio je jednopm prilikom kod lekara i doktor mu je tada rekao da mora da bira između pevanja i cigareta. On je rekao tada "moraću da prestanem pevam" - ispričao je pevač.

Dobrivoje Topalović

YouTube/Printscreen

Foto: YouTube/Printscreen

 

Komentari (1)

mira

16.06.2020 23:04

Kume saucesce!!!VU Porodici Topalivica iskreno saucesce. Bio je dobar pevac, covek iz naroda. Mnogo sam volela njegove pesme. Pocivaj u miru nebeskom Topalovicu, neka te andjeli cuvaju