NEĆE DA PREDA BRIS ZA UTVRĐIVANJE OČINSTVA Miroslav Ilić ima 8 dana da uradi DNK!

Šou!

Miroslav Ilić
Foto: Masanori Jošida/Alo

Pevač Miroslav Ilić nije došao na suđenje u ponedeljak na kojem bi trebalo da se utvrdi da li je on biološki otac američkom lekaru Devinu Antonoviću.

Viši sud u Beogradu je 18. oktobra 2019. folk pevaču i Devinu Antonoviću naredio da u roku od 30 dana odnesu bris u Institut za sudsku medicinu u Beogradu da bi se DNK analizom konačno razjasnilo da li je Ilić Devinov otac.

- Lekar je u ovlašćenoj ustanovi u Americi dao bris i poslao ga je u Beograd, ali pevač to nije uradio, niti se pojavio na zakazanom suđenju u beogradskoj Palati pravde. Njegovi punomoćnici su obavestili sud „da mu ovih dana nije bilo dobro“, a kada je dobio novi rok od osam dana da se izjasni da li hoće da odnese bris, naveli su „da ne znaju kada će moći da ode Institut za sudsku medicinu, jer verovatno neće biti u zemlji!“ - navodi izvor blizak sudu.

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić
 Foto: Alo!

Folk pevač sada navodno osporava identitet Mirjane Antonović jer je nekoliko puta menjala prezime.

- Punomoćnici „slavuja iz Mrčajevaca“ su veli da Mirjana naima četiri različita identiteta. Tražili su da se utvrdi da li je u svim dokumentima ista osoba upisana kao Devinova majka. Kao argument za to su naveli da ona u izvodu iz matične knjige rođenih ima jedno prezime, a u tužbi za utvrđivanje očinstva, koja je po zakonu podneta protiv oba roditelja - drugo prezime - kaže izvor, navodeći da su na taj način pokušali da naprave cirkus od suđenja.

Po Zakonu o parničnom postupku, ne postoji mogućnost prinudnog uzimanja DNK uzorka, niti je propisana kazna za odbijanje. Međutim, to je presudno prilikom odlučivanja suda. Ako folk pevač odbije DNK analizu, onda se izvode drugi dokazi. U ovom sporu je javnost isključena i mogu da prisustvuju saslušanju folk pevača, Devina i Mirjane Antonović.

Miroslav Ilić nije se javljao na telefon.

Mirjana Antonović, koja tvrdi da sa Miroslavom Ilićem ima sina Devina pokazala je njihove zajedničke fotke iz kreveta kao dokaz da su bili ljubavnic. Protiv nje se u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu vodi istaga zbog sumnje da je proganjala pevača, zbog čega je ona 15. oktobra doputovala iz Amerike sa gomilom dokaza da bi potvrdila da su bili u vezi. Folk pevač je tereti da mu je 2017. slala i po 20 poruka na dan i tako ga uznemiravala. Ona je to demantovala fotografijama na kojima se vidi da leže zagrljeni u krevetu i ljube se.

 

Povezane vesti

 • Korisnik: Miki
  10/12/2019 - 18:16
  Sramota! Dokazace SE da si otac a tada ga Devine pljuni u lice.
 • Korisnik: kojo
  10/12/2019 - 11:28
  treba da se ponosis on je lekar u americi a ovaj pjano u n beograd sin ti covek obuci suknju.
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi