UPAO JE UKP I STAVIO NAM LISICE! Mimi Oro do detalja ispričala kako su "pale" ona i Tijana Ajfon!

"Nisam se još čula sa Tijanom, ja sam pitala da li je ona završila, oni nisu hteli da mi odgovore", rekla je starleta

Tijana Ajfon i Mimi Oro
Tijana Ajfon i Mimi Oro, Foto: Alo.rs

Starlete Tijana Maksimović i Milica Živanović, poznatije kao Tijana Ajfon i Mimi Oro, privedene su u SBPOK, u utorak 2. marta. Obe su provele nekoliko sati na saslušanju zbog navodne povezanosti sa klanom Velja Belivuka. Mimi je po izlasku sa saslušanja za Telegraf ispričala šta se dogodilo.

- Bila sam ispred Tijaninog lokala, pomagala joj da prenesemo neke stvari, odjednom je upao UKP, stavili nam lisice i da krenemo...Ispitivali su nas, postavili su mi dosta pitanja zbog cele ove situacije, ali rekli su mi da ne smem da pričam o tome. Mislim da nema potrebe da nas više ispituju, ali videćemo - rekla je Mimi, koja se, kako kaže, još uvek nije čula sa Maksimovićevom.

- Nisam se još čula sa Tijanom, ja sam pitala da li je ona završila, oni nisu hteli da mi odgovore, sad sam kupila da jedem i evo me u stanu. Pokušavam da je dobijem - dodaje Mimi.

Mimi Oro i Veljko Belivuk
Mimi Oro i Veljko Belivuk, Foto: Alo!

Milica kaže da nije očekivala da će biti privedena, ali da je odgovorila na sva pitanja.

- Nisam ovo očekivala, u prevodu u šoku sam, ja nemam blage veze s tim. Nisam upućena, nisam iz tog sveta, ali mora svako da se ispita, kao sad i vi da znate nekog, pa vas privedu da vas pitaju o njemu, ali nemam blage veze s tim - naglasila je starleta.

Mimi i Tijana u SBOK su bile više sati na saslušanju. Prva je nakon nekoliko sati isti napustila Tijana, a dva sata nakon nje je izašla i Mimi Oro.

Starleta se smejala po izlasku iz SBPOK, a kada je stigao taksi koji je pozvala, mahala je fotografima.

Za razliku od Mimi, Tijana je bila vidno neraspoložena i psovala je, kako prenosi Kurir. Na poziv je bila veoma neprijatna, i uz salvu ružnih reči spustila slušalicu.

Inače, ekipa portala Telegraf.rs nedavno je kontaktirala Tijanu, baš na temu priča o navodnoj povezanosti sa Belivukom i ekipom, ali je istakla da "ni reči na tu temu neće da kaže".

Podsetimo, Tijana je nedavno potpisala sporazum o priznanju krivice za organizovanje međunarodne prostitucije i predložena joj je kazna od godinu dana zatvora.

Više o hapšenju starleta pročitajte OVDE.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi