Miloš Biković
Tanjug
Miloš Biković sa kolegom

Promo

Foto: Promo

Godinu dana nakon emitovanja filma „Južni vetar“, koji je do sada videlo više od milion gledalaca, ekipa sa rediteljem Milošem Avramovićem na čelu ponovo se okupila i počela da radi na snimanju nastavka filma, ali i serije, koja će se na RTS-u emitovati naredne godine.

PROČITAJTE JOŠ:

Jelisaveta Orašanin

Rajko Ristić/Alo!

Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Ne mogu baš mnogo da govorim o svom liku u nastavku, ali ono što vam mogu reći je da će nastavak biti mnogo bolji, produkciono, rediteljski, glumački… Ako je to ikako moguće (smeh) - rekao je za „Alo!“ Biković i dodao:

- Snimali smo u Zabeli i mogu vam reći da me čudi što nas nisu zadržali tamo - rekao je kroz smeh jedan od najpopularnijih glumaca mlađe generacije.

Glumica Jovana Stojiljković, njegova partnerka u filmu i seriji, otkrila nam je da će se njen lik u nastavku mnogo promeniti.

Dragan  Bijelogrlić i Miloš Biković

Promo

Foto: Promo

- Ja ću postati majka, pa će me to znatno promeniti kao lik, ali će i Petra Maraša to promeniti i uticati na samo održavanje naše porodice - istakla je mlada glumica, koja tumači lik Sofije, Bikovićeve partnerke.

Reditelj je pun entuzijazma kada je reč o nastavku snimanja. 

- Snimamo već četiri nedelje i plan je da za dva i po meseca završimo. Otprilike bi trebalo da snimamo jednu epizodu nedeljno, ali je to uvek nezahvalno prognozirati, budući da nam kiša i vremenski uslovi ne idu u prilog. Takođe, snimamo u Srbiji, Crnoj Gori i Italiji, pa je moguće da će se rokovi malo pomeriti - rekao je za „Alo!“ reditelj Miloš Avramović.

U nastavku filma, ali i u seriji, naći će se i novi glumci sa zanimljivim ulogama. Među prvima, o čemu je „Alo!“ ekskluzivno pisao, biće Žarko Laušević, ali i Vuk Kostić. O tome, međutim, ekipa „Južnog vetra“ nije želela da govori. Ono što su istakli je da će tokom snimanja sa sponzorima prikupljati novac, koji će dati za obnovu Klinike za dečju onkologiju u Beogradu.

PROČITAJTE JOŠ:

Katarina Vićentijević

printscreen

Foto: printscreen