Milica umalo ostala unakažena!

V.Đorđević | vip 2019-03-26 15:57:42 2019-03-26 15:57:42

Milica Pavlović, jedna od najatraktivnijih pevačica sa naše estradne, nedavno je doživela nezgodu koja je mogla da je košta lepote! Naime, Milicu su sekunde delile od toga da zauvek ostane obeležena i unakažena, kada se u jednom restoranu srušila i pala na pod na kojem je bila srča od stakla.

Privatna arhiva

PROČITAJTE JOŠ:

 

Kako kaže, Miličine drugarice su počele da vrište, svi su skočili i samo je brzom reakcijom dečka koji je sedeo tik do nje sprečena katastrofa. 

Dečka držim vezanog, dajem mu samo hleb i vodu!

Milica Pavlović kaže da se umorila od pitanja da li ima dečka, te je rešila da promeni ploču. Seksi senjorita je nedavno u razgovoru za „Alo!“ kroz šalu priznala da već dugo ima dečka, ali da ga krije od svih. - Ja, u stvari, imam dečka već dugi niz godina, ali ga čuvam u podrumu pod ključem. Držim ga na hlebu i vodi jer je u toku Uskršnji post - rekla nam je kroz smeh na samom početku razgovora.

Osim toga, menadžment restorana je odmah reagovao, te su se izvinili Milici i njenom društvu, a kako bi ublažili neprijatnost, ponudili su joj da cela večera bude na račun kuće, što je pevačica ipak odbila.

 



Expand player
Pogledajte više