Milica Todorović
Nenad Vujanović/Alo!
Milica Todorović

Nenad Vujanović/Alo!

Milica Todorović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Da li je posle ljubavnog kraha čeka sreća i zbog čega se sve njene veze završavaju neslavno, otkrio je za VIP magazin astrolog Dušan Veličković.

PROČITAJTE JOŠ:

 

- Pevačice oduvek imaju velike probleme kada je reč o dugogodišnjim vezama. Milica je Vaga i ne bi smela da ima probleme s ozbiljnim vezama i brakom. Ipak, zbog rasporeda njenih planeta, ima potrebu da sve što započne bude na najvišem mogućem nivou. Ponosna, gorda i otmena, u prošlom životu je gotovo sigurno bila aristokratske krvi i Mesec u znaku Lava pokazuje njenu kraljevsku prošlost - kaže Veličković za VIP magazin i dodaje da je Milica u prošlom životu bila operska pevačica.

Dušan Veličković

Privatna arhiva

Dušan Veličković, Foto: Privatna arhiva

- Ona je kompleksna i komplikovana ličnost koju retko ko može da razume. Koreograf nije bio za nju, razlike među njima su ogromne. Za nju je neko ozbiljan, uspešan, ostvaren, siguran u sebe i u nju... Potreban joj je džentlmen, gospodin, kakav Miloš nije bio - kaže Dušan Veličković i dodaje da će se atraktivna Milica baš za takvog i udati.

- Ona će biti supruga ekstremno ostvarenog muškarca, i to zbog prisustva Sunca u njenoj desetoj kući. Njen izabranik će biti javna ličnost čije ime znaju svi. Jedino sa muškarcem koji je ostvaren, ona će moći da ostvari dublji odnos - tvrdi Veličković i objašnjava da Milica zbog prisustva Marsa u sedmoj kući ima strah od braka, bliskosti, vezivanja...

Milica Todorović

Rajko Ristić/Alo!

Milica Todorović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Milica je velika devojčica koja se boji da ne bude povređena. Zbog dinamičnih odnosa unutar njene porodice čitavog života teži miru i stabilnosti. Još nije srela nekoga ko bi je u potpunosti zaštitio, ali će ga sresti uskoro - tvrdi astrolog. Kako kaže, smeše joj se i svadbena zvona.

- Ona će se udati za dve godine, kada progresivni Mesec uđe u Vagu. Naći će muškarca po svojoj meri, koji će moći da joj parira, podrži je, voli, poštuje i čuva - kaže Veličković i objašnjava:

- Poslednju vezu je prekinula kako bi se pripremila za nešto veliko. U vezi je bila nesrećna, a to se odrazilo i na njen fizički izgled, zbog čega je nabacila višak kilograma. Trenutno je nesrećna i zbog toga, ali i to će se uskoro srediti. Pokazala je svima da to nije to, presekla je i stavila tačku na sve što ju je činilo nesrećnom. Okrenula je novi list i uskoro je očekuju samo prave stvari - kaže astrolog Dušan Veličković za VIP.

Milica Todorović i Miloš Paunović

Instagram

Milica Todorović i Miloš Paunović, Foto: Instagram

On za kraj ističe da je za Milicu idealan grad za život Beč, te da bi bilo poželjno da baš u tom austrijskom gradu svije svoje gnezdo.

Komšije Milice Todorović otkrile sve o njenom odnosu sa bivšim dečkom!

AUTOR: Vesna Đorđević DATUM I VREME: 17.09.2019. 08:29 Pevačica Milica Todorović odselila se nedavno iz stana u centru prestonice u kojem je živela sa bivšim partnerom Milošem Paunovićem, a njene bivše komšije i dalje pate što najmlađa pobednica takmičenja „Zvezde Granda" više ne živi u njihovom kraju. Ekipa „Alo!"

Pogledajte BONUS video:

Kaja Ostojić otkrila detalje svog braka!