IZNELA NAJINTIMNIJE DETALJE IZ KREVETA Milica Todorović i Petar Strugar imaju se*s šest puta dnevno (VIDEO)

Otkrila niz detalja iz romanse sa glumcem Petrom Strugarom.

Milica Todorović, Petar Strugar
Foto: Screenshot Youtube

Milica Todorović pojavila se u emisiji Ognjena Amidžića sa svojim novim dečkom Petrom Strugarom i otkrila da je njihov seksualni život savršen i da vode ljubav čak pet, šest puta u toku dana. 

Ona je iskreno progovorila o svojoj intimi i pohvalila sposobnosti svog momka.

- U roku od 24 sata sam najviše vodila ljubav pet, šest puta - istakla je, da bi potom otkrila da se to dogodilo baš s Petrom, što je nasmejalo sve u studiju.

Milica Todorović, Petar Strugar
Foto: Screenshot Youtube

Osim toga, Todorovićeva se našalila na svoj račun budući da je brzo posle raskida dugogodišnje veze ušla u vezu s glumcem.

- Petar i ja smo u vezi malo manje od tri meseca. Ja kao ludača, iz veze u vezu, samo se prilepim ko krpelj i ne možeš da me se otarasiš. Nije tačno da sam ga ja smuvala, konj nas je smuvao. Konj kao životinja. Ja sam snimala spot za pesmu „Ljubav manje“ i trebao mi je konj. Tražila, tražila i onda su ljudi iz produkcije rekli da su ga našli, to je konj Petra Strugara, meni ni na pamet nije padalo da se zaljubljujem i da mi se neko dopadne - navela je Todorovićeva, a potom otkrila kako je izgledalo njihovo prvo dopisivanje.

 

Milica Todorović, Petar Strugar
Foto: Screenshot Youtube

- To vam je bilo tako da je on došao na snimanje, tada sam upoznala Petra, zatim upoznala konja i to je sad već zajednički konj. To je miraz. Sve sam ja uredno platila. Posle snimanja poslala sam mu poruku: „E, lep ti konj“ i on kao „hahaha, hvala“, bilo je tu nekih doskočica koje nisu za TV, ali jako je duhovit i to je ono što me je privuklo, definitivno su nam se šifre poklopile. U stvari, on je mene muvao, nisam ja njega. Samo sam jednom sela na konja - ispričala je Milica kroz smeh.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi