Milica Pavlović
Marko Metlaš
Milica Pavlović

Marko Metlaš

Milica Pavlović, Foto: Marko Metlaš

Pevačica Milica Pavlović uspela je u onome u čemu mnoge njene starije koleginice još nisu! Milica je za samo sedam godina karijere zaradila najvažnijih 500 miliona u svojoj karijeri! Naime, Pavlovićeva je uspela da dobije 500 miliona pregleda na svom „jutjub“ kanalu, a tim povodom je organizovala i druženje s novinarima.

PROČITAJTE JOŠ:

Milica Pavlović

Screenshot Youtube

 

U razgovoru za „Alo!“, Milica je otkrila šta je sve morala da žrtvuje da bi ostvarila svoje snove, zbog čega još nema dečka, ali i ko joj je najveća podrška.

- Svako se nada ovakvom uspehu, ali nisam ni sanjala da će stići ovako brzo posle samo sedam godina bavljenja muzikom. Neke moje koleginice su mnogo duže na sceni od mene, pa još nisu doživele da imaju 500 miliona pregleda na „jutjubu“. Mislim da je ovo došlo u pravo vreme - posle mog trećeg albuma. Karijeru sam gradila postepeno, stepenik po stepenik, i ovo je rezultat mog rada i predanosti. Ne mogu samo jedan hit i jedna dobra pesma da vam donesu ovakvu popularnost. Sve što sam radila, radila sam iskreno i srcem i publika je to prepoznala - kaže pop zvezda i otkriva da je zbog posvećenosti muzici zapostavila privatan život.

Milica Pavlović

Nenad Vujanović/Alo!

Milica Pavlović, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Iza mene je mnogo neprospavanih noći, mnogo puta sam radila bolesna, sa visokom temperaturom. Ni sama ne znam koliko sam puta propustila dobar izlazak, ali nije mi žao. Da sam naišla na nekog muškarca koga bih volela svim srcem, da me totalno oborio s nogu, koji je vredan da ga svima predstavim, sigurno bih zapostavila karijeru, ali pošto takvog još nema, fokusirala sam se na posao. Budući da još nisam našla ljubav svog života, želela sam da radim što više na sebi i da postanem prava samostalna žena koja ima svoj dinar - rekla je Milica i objasnila koje osobine mora da ima njen idealni muškarac. 

Milica Pavlović

Promo

Milica Pavlović, Foto: Promo

- Dečko u koga bih se ludački zaljubila morao bi da prati moj tempo i da razume moj posao. Bez kompromisa nema ljubavi. Kada bi me ucenjivao ili terao da ostavim muziku, odmah bi dobio šut-kartu. Nikome neću dati da mi sreže krila - objasnila je Milica za „Alo!“ i otkrila da je baka i deka podržavaju u svemu i da je razumeju što još nije udata i nema decu.

- Baka i deka priželjkuju i da se udam i da rodim decu, ali imaju razumevanja i ne pritiskaju me. Oni shvataju da trenutno nemam nikoga i da sam usredsređena na neke druge stvari, što mi je veoma bitno. Kada se sve to desi, baka i deka će prvi saznati - ispričala je atraktivna pevačica u razgovoru za „Alo!“.

 

PROČITAJTE JOŠ:MILICA PAVLOVIĆ

Rada Manojlović, Milica Pavlović

Nenad Vujanović/Masanori Jošida/