"POČEO SAM DA PLJUJEM KRV!" Miki Mećava se uključio u program uživo: Pevač otkrio kroz šta prolazi u borbi sa koronavirusom!

Svojim rečima zabrinuo mnoge!

Miki Mećava
 Foto: printscreen

Pevač Milan Obradović, poznatiji kao Miki Mećava, uživo se uključio iz bolnice u emisiju "Premijera-Vikend specijal" i tom prilikom otkrio kakvo je sada njegovo stanje nakon što je saznao da je zaražen korona virusom.

- Poslednja tri, četiri dana sam dosta bolje. Ovo mi je dvanaesti dan u bolnici, ali ovo do sada nisam doživeo - rekao je on na početku razgovora i dodao:

Miki Mećava
 Foto: printscreen

- Krenuo sam do Prokuplja i mislio sam da me je malo uhvatio vetar. Međutim ne. Krenula je temperatura, amplituda je bila 37, pa je čak išla do 39,5. Imao sam velike groznice. Javio sam se u kovid ambulantu, a rezultati su pokazivali da sam negativan. Uradio sam i rendgen pluća, gde je pokazano da su mi i pluća čista. Mora da se uradi skener, a ne rendgen i tada sam shvatio da su mi pluća zaražena - izjavio je Miki Mećava koji je potvrdio da se sve vreme pazio.

Miki Mećava
Foto: Printskrin TV Hepi

- Toliko sam se dobro čuvao, otkazao sam tezge, bio sam na selu. Samo znam da je ovaj virus toliko opasan, imao sam upalu pluća nekoliko puta u životu. Sada ništa ne osećam koliko me bole pluća. Počeo sam krv da ispljuvavam. Ovde je sve puno u bolnici, zahvalio bih se zdravstvenim radnicima - zaključio je pevač.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi