Matora, Sanja Stanković
Screenshoot Youtube
Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora

Dejan Briza/Alo!

Sanja Stanković i Jovana Tomić Matora, Foto: Dejan Briza/Alo!

Kako naša sagovornica tvrdi, posle nekoliko nedelja veze s Matorom, počele su prve ozbiljnije svađe, posle kojih je završila u modricama.

PROČITAJTE JOŠ:

PROCURIO TAJNI SNIMAK Radmila Manojlović i Milan Stanković UHVAĆENI ZAJEDNO! Pomirili su se?! (FOTO)

NOVI PORNO SKANDAL Posle Kalinića i Davora isplivale GOLE fotke GRANDOVOG PEVAČA! Vidi se i PENIS i lice, ne može da se IZVUČE (FOTO 18+)

RASKRINKALA BIVŠU DEVOJKU Matora ISPLJUVALA Sanju pred celom Srbijom: Otkrila šta je sve u prošlosti radila miljenica makroa Mihajla

 

- Pošto mi je veza s njom bila prva veza sa devojkom, naivno sam prešla preko toga što me je te noći gurnula u zid nekoliko puta i stezala mi ruku. Nisam to gledala kao nešto ozbiljno i njeno ponašanje pripisala sam alkoholu. Mislila sam da to što je bolesno ljubomorna znači da je zaljubljena, ali mi je posle samo nekoliko dana u jednoj beogradskoj kafani nanela povrede po licu zbog muškarca koji mi je prišao - navodi A. S. i detaljnije objašnjava šta se dogodilo kobne noći kada je stavila tačku na vezu s Jovanom.

Sanja Stanković

Printscreen

Sanja Stanković, Foto: Printscreen
Sanja Stanković

Screenshoot Youtube

Sanja Stanković, Foto: Screenshoot Youtube

- Matoru su njeni prijatelji odvojili od mene. U suzama sam izašla iz kafane i ušla u prvi taksi. Vrištala sam sve vreme od šoka i bola, a po ulasku u stan, videla da mi je celo lice u modricama. Sledeći dan sam promenila broj i preko prijatelja sam joj poručila da ću je, ako mi ikad više priđe, prijaviti policiji. Posle nekoliko dana, poslala mi je poruku izvinjenja na Fejsu, na koju nisam odgovorila. Sretale smo se u kraju, ali bih samo prošla pored nje. Vidim da je udarila i sadašnju devojku u rijalitiju i plašim se da će ona na kraju i ubiti nekog - kaže Matorina bivša devojka za „Alo!“.