Marina Tucaković
printscreen
Marina Tucaković

Printscreen

Marina Tucaković, Foto: Printscreen

Marina Tucaković je u lošem zdravstvenom stanju.

Naš najpoznatiji tekstopisac se ne oseća dobro zbog karcinoma koji ima, ali i terapije koju dobija.

- Već nekoliko dana je loše. Dešavaju joj se ti padovi. Tako je isto pre nekoliko meseci reagovala kada je primila hemioterapiju. Mučni su ti procesi. Nema energiju uopšte u telu, samo bi spavala. Nema želju nikoga da vidi, zamaraju je razgovori, uopšte bilo kakva komunikacija sem sa Futom. Nadam se da će se brzo oporaviti - priča Marinin prijatelj za magazin "Svet".

Podsetimo, tekstopisac Marina Tucaković već dugo vodi bitku s kancerom dojke koji joj je dijagnostikovan u februaru 2018. godine.

- Prolazim kroz hemioterapije i videćemo šta će biti. Iskreno, ne mogu da vam kažem da se bolje osećam. Ne razmišljam o tome kako se osećam u psihološkom smislu, nekada sam optimista, ali nekad i nisam - rekla je nedavno Marina za domaće medije.

Bonus video: 

Pročitajte još

Komentari (2)

beba

15.01.2021 15:07

Sokira me njen izgled.Verovatno puno pati.Zelim joj svako dobro.A kada sam vudela Aljosu Vuckovica...? Prokleta bolest...

Nada

15.01.2021 15:28

Marina je sama kriva - nazalost, ona je znala za zdravstreni problem koji ima ali ga je svesno ignorisala sto ju je dovelo do ovakvog stanja ! Rak dojke se uspesno operise i izleci ako se na vreme reaguje. Zelim joj da se iscupa iz tih kandzi ali tesko.