NASTAVITE DA KOKODAČETE! Reči Marijane Mićić napravile pometnju na Tviteru! Žestoko o komentaru Mirke Vasiljević koji je RAZBESNEO SRBIJU!

Hrabro stala uz voditeljku!

Mirka Vasiljević , Foto: Alo!/Masanori Jošida

Mirka Vasiljević pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama, pa i među poznatima, kada je ispričala da će se potruditi da svoju ćerku nauči da zna da zaćuti kad treba. O tome pročitajte OVDE. 

 

Marijana Mićić hrabro je stala uz glumicu:

Marijana Mićić, Foto: Screenshoot Youtube

- Sigurno nije mislila da žena treba da ćuti a muškarac da je lema ali pilićarke i prostakuše ne mogu ni da dosegnu do toga šta je Mirka rekla. Zato je Mirka dama a vi nastavite da kokodačete - napisala je Marijana na svom Twitter nalogu.

 

Podsetimo, Mirka Vasiljević u jednoj emisiji izjavila je:

"Ćerku učim da treba da zna da je žensko, a to podrazumeva da zna da zaćuti kad treba jer mi žene mudro treba da naučimo da treba da ćutimo. Jer onda može da opstane i brak, da možete da dobijete šta hoćete, ali malo da sačekate", rekla je u jednoj emisiji Mirka.

"Ja mislim da kompromisa mora da bude konstantno, svaki dan. U raznim situacijama neko mora da popusti, da sačeka, da pričeka. Dok su god to neki problemi koji ne ugrožavaju porodicu, to su smešni problemi. Ako dođe do drugih problema, mora da se zatvori u četiri zida i to reši."

Mirka Vasiljević, Kristina Kija Kockar, Foto: Masanori Jošida/Alo/Printscreen

Nešto kasnije, među brojnim komentarima, osvanula je Instagram priča Kristine Kije Kockar. Kakvu je ona reakciju imala na Mirkinu izjavu, pogledajte OVDE. 

Mirka Vasiljević, pošto je videla šta se dešava, objasnila je svoju izjavu, a kako je opravdala sebe, pročitajte OVDE. 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi