UHVAĆEN U PREVARI Zadrugarima pušten snimak kada je David nagovarao Aleksandru da POBEGNE IZ RIJALITIJA! Subotićeva mu ZAPUŠILA USTA za sva vremena! (VIDEO)

Svakog četvrtka stanari Bele kuće imaju priliku da gledaju video-snimke.

Zadruga 2
Foto: Screenshot Youtube

Sinoć je prikazan snimak kada je David Dragojević nagovarao Aleksandru Subotić da pobegne iz rijalitija i da iz istog njega izvuče. Dok je David ovo poricao, Aleksandra je bez dlake na jeziku priznala i najsitnije detalje ove situacije.

 

"On je mene terao da napustim rijaliti, kao p*čko izađi, izađi i izvadi me. Ja znam naše priče i svađe. Ja sam imala sukob sa Đeksonom. On je odvalio vrata na sudnici, a David je video da sam ja ljuta i on je još teže to podneo. Svaki put me je terao da izađem", prepričavala je Subotićeva. OVDE pogledajte veliku ispovest Aleksandre Subotić

"Ne znam, ovo je bilo pre šest meseci. Njeno ponašanje je bilo nenormalno, izluđivala me je. Ona je bre bila ljubomorna na vetar", pravdao se David. OVDE pročitajte šta je Biljana Dragojević rekla o veridbi Aleksandre i Davida!

Zadruga 2
Foto: Screenshot Youtube

Dragojević nije želeo da prizna, pa je izbegavao odgovor pričajući da ga je ljubomora Subotićeve izludela. OVDE pogledajte raskid Ane i Davida!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi