Marija Šerifović pokazala kako je dekorisala stan za novogodišnje praznike, ali ipak on je zasenio i jelku (FOTO/VIDEO)

Alo.rs/M.A. | vip 2020-12-13 11:50:50 2020-12-13 11:50:50

Mara ima ukusa...

Privatna arhiva

Naime, ona se pohvalila dekoracijom svojim pratiocima na društvenoj mreži tako što je pozirala sa svojim psom Hakom ispred jelke.

Marija je rešila da joj dekoracija bude u crveno - plavoj boji, a njeni fanovi nisu krili oduševljenje zbog nove objave.

"Maro, prelepa vam je jelkica. Radost", "Divno, imate i kul čarape", "Sviđa mi se jelka, baš sve veselo na slici", glasili su samo neki od komentara.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Marija Serifovic (@serifovic)

Inače, Marija je veoma aktivna na svom jutjub kanalu, gde sa svojim obožavaocima deli svoju svakodnevnicu.

Ona se u poslednjem videu požalila da ima bolove u leđima.

" Pojavili su se određeni problemi sa diskushernijom. Mislim da dosta mlađih ljudi u poslednje vreme ima isti problem. Disciplina je važna u svemu, pa tako i tokom procesa lečenja leđa. Trudim se da budem isto tako odgovorna i da se pridržavam svih saveta lekara", otkrila je Šerifovićeva.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

SVE JE SPREMNO Finansijska kriza ili marketinški trik, ne znamo šta je, ali jedno je sigurno Kardašijanovi dobijaju najveću konkurenciju, Kluni pokreće svoj rijaliti (FOTO/VIDEO)

NE PRESTAJE DA ŠOKIRA! Nadeždu Biljić mortus pijanu, odvela policija i Hitna pomoć (FOTO/VIDEO)

PRINCEZA ŠARLOT ZASENILA SVE Veliki dan za kraljevsku porodicu, ovo je bio razlog da se prvi put svi zajedno pojave na crvenom tepihu (FOTO/VIDEO)

Expand player
Pogledajte više