"KOLEGE SU ME NERVIRALE, A TAKMIČENJE MI IDE NA NERVE" Marija Šerifović oplela po članovima žirija Zvezda Granda, pa progovorila o novoj sezoni!

Baš iznenadila.

Ana Bekuta
Ana Bekuta, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Sukobi između članova žirija bili su bajzanimljiviji, kako publici, tako i kandidatima, pa oni za "Alo!" otkrivaju kako su se provodili na snimanju i šta misle o kandidatima. 

Dragan Stojković Bosanac kaže:

- Retko se desi da se potrefi ukus publike s onim kako ja vidim stvari, ali ovoga puta je pobedio najbolji - rekao je Dragan Stojković Bosanac za „Alo!“, dok je Ana Bekuta prokomentarisala situaciju u žiriju.

- Među nama, članovima žirija, nije bilo nikakvih čarki, nesuglasica... Nije bilo ni protekcije.

- Niko me nije zvao da glasam za njegovog kandidata, niti sam to ja činila. Verujte mi da mi je svima bilo svejedno ko će pobediti jer su svi bili odlični! - rekla je Ana za „Alo!“.

Đorđe David
Đorđe David, Foto: Alo!/Nenad Vujanović

Đorđe David je u ovoj sezoni kao član žirija doživeo svoju drugu slavu, a kako kaže, potpuno je očaran takmičenjem, takmičarima, ali i žirijem koji dosad nije poznavao. 

Viki Miljković
Viki Miljković, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

- Najčudnija, najblesavija, najbolja i najluđa, ali u pozitivnom smislu, svakako je Marija Šerifović. Potpuno iznenađenje i razoružavanje doživeo sam od Viki Miljković. Mislim da je ona najbolji čovek na estradi. Saša Popović je otkrovenje kao čovek koji gađa tamo gde treba i ima mir i sigurnost koja nije primerena ljudima koji su dugo na estradi i prošli su dosta toga - oduševljeno priča Đorđe David o svojim kolegama. Kako kaže, zahvalan je što je deo nečeg tako velikog i sa zadovoljstvom će nastaviti da radi i ubuduće s mladim ljudima.

Marija Šerifović
Marija Šerifović, Foto: Promo

Marija Šerifović je priznala da su je najviše nervirale kolege iz žirija.

MENTORKA MARIJA ŠERIFOVIĆ PRESREĆNA! Džejla Ramović POBEDNICA Zvezda Granda 2019! Razlika u glasovima kakva se ne pamti!

- Ove godine su me kolege u žiriju najviše nervirale, ali pretpostavljam da sam i ja njih. O narednoj sezoni „Zvezda Granda“ još ne mogu da govorim, pošto mi treba vremena da oporavim nerve od ove - kaže Marija Šerifović za „Alo!“.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi