Vlada Mandić
Zoran Ilić
Vlada Mandić

Zoran Ilić

Vlada Mandić, Foto: Zoran Ilić

Mnoge poznate ličnosti požalile su se da im rukometaš šalje perverzne poruke, a među njima je i Sandra Afrika, koju je otvoreno pozvao na seks.

Osobe koje su dobijale poruke sa njegovog profila na Instagramu i Fejsbuku pozvale su ga da provere o čemu se radi.

Kako Kurir saznaje Vladin profil je neko hakovao, zbog čega je rukometaš bio prinuđen da slučaj prijavi policiji.

"Nikad nisam imao profile na društvenim mrežama niti planiram. Je*em mater tom ko koristi moje ime da se sprda sa ljudima! Odmah sam zvao policiju da zaustave taj šljam. Ej, ljudi me neprestano zovu, pitaju zašto ih smaram, da li sam normalan... Nisam imao pojma o čemu se rad. Ta budala je stavila moje slike sa interneta i stvarno deluje kao da je pravi profil. Poruke su dobijali moji drugari, pevači, sportisti... Znam da je onoj Sandri Africi valjda nudio seks i svašta nešto. Želim samo da se izvinim svima koji su dobijali neprijatne poruke i da zaustavim tu budalu", požalio se Vlada Mandić.

"Nemam pojma o čemu se radi, majke mi! Imam dva profila koja koristim, ali te poruke nisam videla. Ko zna na koji profil su stizale, imam i ja dosta lažnjaka pod mojim imenom", rekla je Sandra Afrika.

Komentari (4)

kostadin

27.04.2017 05:11

To je već pravi rukometaš

NS

27.04.2017 13:50

Verujem, ali ne u njegovu priču! Bahat i osion, sin ratnog profitera iz Bosne! Važno da je moralisao oko Nataše i njenog razvoda!!!

e sad

27.04.2017 17:03

Ne foliraj Mandicu,znamo da si ti. Nemoj sada da se vadis na laznjake...nije u redu.

Pera Detlic

27.04.2017 19:37

Vise se ne zna ni koj pije ni koj placa,kum bi kumu,prijatelj priju,drug drugu devojku bice skoro propast sveta.