Mali Željko i Bogdana izašli iz porodilišta! Ceca odmah rekla snajki da sedne napred, kako bi mogla da bude sa unukom! (VIDEO)

Elegantna kao i uvek!

Ceca Ražnatović, Bogdana Rodić, Veljko Ražnatović
Foto: Alo

 Porodica Ražantović postala je bogatija za još jednog člana, kada su pre tri dana Veljko i Bogdana Ražnatović postali roditelji, rođenjem sina Željka Ražnatovića. Naša pevačica Svetlana Ceca Ražnatović postala je baka, a odmah te večeri priredili su glamuroznu zabavu na kojoj su dočekali prijatelje i ljude sa estrade, kako bi proslavili radosnu vest. Podsećamo i da je slavlje nastavljeno sutradan u Titelu, u Bogdaninoj i Veljkovoj kući, koju su dobili na poklon od njenih roditelja.

Danas porodica Ražantović dočekuje malog Željka, koji zajedno sa majkom Boganom stiže u porodičnu kuću na Dedinju.

Veljko je rano jutros izašao iz kuće da proveri da li je sve u redu, da ne bi imao bilo kakav problem kada krene po naslednika. Ubrzo nakon toga su iz vile izneli nosiljku za bebu, balone i poklone koje su smestili u kola, a zatim je Veljko krenuo po svoju porodicu.

Veljko Ražnatović
Foto: Alo

Sa njim je bila i njegova majka, pevačica Ceca Ražnatović, koja je zajedno sa sinom došla po unuka. Bila je vidno raspoložena.

Ceca je bila veoma dobro raspoložena, za razliku od Veljka koji je bio nervozan.

Uzeo je kolevku iz automobila i uputio se ka porodilištu!

Veljko se vrlo brzo vratio u mantilu sa maskom i hirurškom kapom na glavi, odneo je sve poklone u automobil.

Nakon toga se ponovo vratio u porodilište, a onda su je ponovo izašao nosivši kolevku u kojoj je beba, a Bogdana i Ceca su se takođe uputile ka automobilu.

Pevačica je rekla snajki:

- Sedi ti napred, a ja ću pozadi - želela je da bude sa unukom.

 Pogledajte kako je protekao izlazak iz porodilišta.

 

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi