Maja Marijana, zapaljen automobil
Alo/ Masanori Jošida
Maja Marijana, zapaljen automobil

Alo/ Masanori Jošida

Foto: Alo/ Masanori Jošida

Poslednjih meseci se šuška da folk pevačici Maji Marijani glavobolje zadaje bivši nevenčani suprug Mladen Šmakić, kojeg je definitivno napustila u junu 2014. godine.

Folkerka se, naime, ponovo obratila nadležnim institucijama povodom nasilja koje je, kako tvrdi, 2013. godine preživela s njegove strane, posle čega su usledili problemi - spekuliše se da joj je bivši tražio pola kuće, kao i da je bio ljubomoran što je pevačica našla drugog, a kako i ne bi, kada je reč o petnaestak godina mlađem muškarcu!

Maja Marijana i Mladen Šmakić

E-stock

Foto: E-stock

Iako svoj emotivni život godinama unazad krije od očiju javnosti, pevačicu smo uhvatili s novim dečkom i to na mestu na kom smo se najmanje nadali - u beogradskoj "Štark areni", gde je sinoć Partizan igrao protiv zagrebačke Cibone! Pevačica je, sa sve šalom s navijačkim obeležjima crno-belih, na utakmicu došla ruku pod ruku sa svojim novim dečkom koji je, očigledno, vatreni navijač Partizana, te nije želeo da propusti ovu utakmicu.

Maja Marijana

Pink.rs

Foto: Pink.rs

Folkerka i javnosti nepoznati mladić koji je, sudeći po fotografijama, bar petnaestak godina mlađi od nje, sve vreme su bili prisni - utakmicu su posmatrali zagrljeni, držeći se za ruke, zbog čega su svi prisutni odmah došli do zaključka da je markantni mladić zapravo njen dečko, kojeg tako dugo krije od očiju javnosti.

Maja Marijana

Pink.rs

Foto: Pink.rs