ON MISLI DA JE IZBOR POGREŠAN! Ma kakva Nevena, bolje da smo na Evroviziju poslali Anastasiju Ražnatović, SRBIJA BI ONDA POBEDILA!

Imao je prilike da se takmiči na takmičenju za pesmu Evrovizije.

Danijel Alibabić
Danijel Alibabić, Foto: Printscreen

Kao član grupe "No name", Danijel Alibabić je 2005. godine predstavljao na pesmi "Evrovizije", tada, Srbiju i Crnu Goru.

 

Ove godine našu zemlju na pomenutom takmičenju predstavlja Nevena Božović, a Danijel Alibabić ima mišljenje o našoj predstavnici, ali i o euforiji pred takmičenje:

Nevena Božović
Nevena Božović, Foto: Screenshoot RTS

"Smatram da euforija postoji samo u varijanti kada velike zvezde idu na "Eurosong". Nevena je predivna i pretalentovana i želim joj svu sreću, ali nisam siguran da su ljudi u Srbiji ludi za njom i njenom pesmom. Da sam ja generalni direktor RTS-a, pozvao bih Anastasiju Ražnatović da sa ovom novom presmom i njenom interpretacijom predstavlja Srbiju, i uveren sam da bi u tom slučaju Srbija pobedila", rekao je Danijel za portal Espreso.

Anastasija Ražnatović
Anastasija Ražnatović, Foto: Screenshot Youtube

Rijaliti zvezde su u poslednje vreme popularnije od mnogih pevača, pa je Alibabić izneo svoje mišljenje da li bi se više primećivala predstavnica naše zemlje kada bismo poslali neku rijaliti zvezdu:

"Rijaliti osobe ne bih pominjao u ovoj konstalaciji. Zaista moramo prestati da mešamo babe i žabe. Jezivi su pokušaji pravljenja veštačkih zvezda od tih nebitnih ljudi, netalentovanih", rekao je Danijel.

 

 

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi