Luna Đogani
Screenshoot Youtube
Luna Đogani

Printscreen

Luna Đogani, Foto: Printscreen

Luna Đogani juče se podvrgla estetskoj intervenciji povećanja grudi, o čemu je Alo! ekskluzivno pisao pre mesec dana. Kako je izvor tada ispričao, to je bila njena najveća želja koju joj je ispunila majka.

Anabela Atijas i Luna Đogani

Rajko Ristić/Alo!

Anabela Atijas i Luna Đogani, Foto: Rajko Ristić/Alo!

- Iako ima lepe grudi, Luna je rešena da ih uveća za broj. Anabela je savetovala da bi trebalo da sačeka da snimi pesmu, a nakon toga će zajedno otići kod hirurga na konsultacije - ispričao je tada izvor "Alo!".

PROČITAJTE JOŠ:

 

S druge strane, kako ekskluzivno saznajemo ona je danas zajedno sa majkom Anabelom i dečkom Markom otisla na jednu privatnu kliniku gde je uvećala grudi. Pre same intervencije, Luna je za "Alo!" izjavila:

Luna Đogani, Marko Miljković

Dejan Briza/Alo!

Luna Đogani, Marko Miljković, Foto: Dejan Briza/Alo!

 

Dragana Mitar sa sinom Jovanom (4) završila na ulici! Promenio je bravu, pobacao im stvari, pa uselio bivšu ženu!

AUTOR: Pink/B.Z. DATUM I VREME: 30.08.2019. 08:54 Prolazi kroz novu agoniju! Dragana Mitar, Foto: printscreen Još uvek zakoniti suprug Dragane Mitar, učesnice druge sezone "Zadruge", Siniša Dragutinović nastavio je da zagorčava život njoj i njihovom sinu Jovanu. Ovoga puta Siniša ih je izbacio iz stana na Voždovcu u kom žive.

 

- Mama me je podržala, ali Marko nije bio za to da stavim silikone. Pokusavao je da me odgovori, ali nije uspeo. Ceo život sam mastala da imam veće grudi i evo sad mi se želja ostvarila. Presrećna sam. Plašim se, nije to ni strah nego pozitivna trema - izjavila je Luna za Alo! pre odlaska na intervenciju.

BONUS VIDEO:

Gagi Đogani ulazi u Zadrugu 3! Evo šta je tražio od produkcije!

 

Komentari (4)

mukica

30.08.2019 16:23

bolje da te je za te pare upisala u neku školu

zoja

30.08.2019 16:43

,,Najveca zelja, koju joj je ispunila majka,,. Naravno, Luninim parama.

alek

31.08.2019 01:48

najveca zelja da ugradi silikone... e majko presveta

CHERGA

31.08.2019 11:28

@alek - ONA JE SLIKA I PRILIKA PORODICE U KOJOJ JE RASLA, CECINE PORODICE..SVE STO ONA RADI RADI I CECINA CERKA SAMO OVA BUDALA TO RADI JEFTINO I JAVNO