Aleksandar Kubura
Marko Metlaš/Alo!
Aleksandar Srećković Kubura

Alo!/Rajko Ristić

Aleksandar Srećković Kubura, Foto: Alo!/Rajko Ristić

Glumac Aleksandar Srećković Kubura, u jeku priča o razvodu od supruge Marije Savić Srećković, objavio je poruku na Instagramu koja je sve zaintrigirala.

PROČITAJTE JOŠ:

 

On je, naime, u srednjovekovnom kostimu koji je obukao zbog projekta, napisao da bi voleo da je mlađi, a da mu je "ova pamet".

"Eh, da sam malo mlađi, a da mi je pamet ova", poručio je on, a ima i onih koji misle da je poruka upućena zbog njegove supruge Marije Savić Srećković koja je, podsećamo, u septembru viđena u društvu starijeg muškarca.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Aleksandar Sreckovic (@kubura.kubura) on Sep 26, 2019 at 11:17am PDT

Marija je uslikana kako razmenjuje nežnosti sa drugim muškarcem, pa su se u javnosti pojavile priče da će se Kubura i Marija razvesti. Oni o tome nisu javno govorili.

Marija Srećković Savić

Rajko Ristić/Alo!

Marija Srećković Savić, Foto: Rajko Ristić/Alo!

Podsećamo, i Kubura je pre nekoliko godina viđen sa drugom devojkom, 18 godina mlađom studentkinjom, ali se par tada nije razveo.

Marija progovorila o Kuburinom neverstvu (VIDEO)

AUTOR: Marko Srejić DATUM I VREME: 03.02.2017. 22:20 - 04.02.2017. 18:12 Svojevremeno se pisalo da je suprug fitnes instruktorke Marije Srećković Savić Marijin neveran, a evo šta ona kaže o navodima da Aleksandar Srećković Kubura "voli da švrlja".

Pogledajte BONUS video:

Prozvao je Snežanu Dakić jer se bez grama šminke pojavila u javnosti, ona ga komentarom oduvala!

 

 

Komentari (1)

Goga

27.09.2019 16:19

Prevara se ne oprašta!!!