Ksenija Pajčin
Printscrren
Ksenija Pajčin

Printscrren

Ksenija Pajčin, Foto: Printscrren

- Ksenija je bila veoma energična osoba, koja je mogla sve da uradi. Imala je jak i čvrst stav, bila je u svom fazonu. Tako buntovna, svoja i jedinstvena plenila je dobrotom i lepotom - rekla je svojevremeno Mia o starijoj sestri, koju je u martu 2010. godine ubio dečko Filip Kapisoda, potom presudivši i sebi.

- Mnogi kažu da veoma ličim na nju. Često slušam njene pesme i gledam spotove - navodila je Ksenijina sestra, koja može da se pohvali nesvakidašnjom lepotom.

Maja Pajčin

Printscrren

Maja Pajčin, Foto: Printscrren

Tamna kosa, lepe crte lica, pune usne... Nije ni čudo što na društvenim mrežama atraktivna Mia ima veliki broj pratilaca, a jednog dana volela bi da postane uspešna glumica, piše Blic.

Komentari (5)

Maki

14.03.2018 10:16

Ne liče uopšte, al je svakako prelepa.

marko

14.03.2018 13:09

ne lice ni malo. a te fore pune usne i ostslo,naravno kad se sve kuci kao da je ljubila peglu... svaks klinka se ugleda na neku stsrletu i misle to je cool. a u stvari prave nakaze od sebe... Ksenija je bila prelepa i energicna osoba...

Zlaja

14.03.2018 16:03

istini za volju ni jedna nisu lepe, ova mladja prosecna devojka ali napumpana a Ksenija je vise licila na musko nego na zensko tako da nema potrebe za ovim pogotovu sto devojka vise nije ziva

Ljuba

14.03.2018 21:47

Ni jedna ni druga nisu lepe, Ksenija je imala grube, muske crte lica, koscatu vilicu, bila je muskobanjasta, nimalo zenstvena.

Stela

15.03.2018 02:14

@Ljuba - Kad pogledate donji deo Ksenijinog lica je kao da je lice muskarca, tako da ne znam otkud tolika fama oko njenog izgleda. Nije bila uopste zenstvena od izgleda do ponasanja, izgledala je napadno. Lepsa je Mia.