NE VOLI JAVNO DA SE EKSPONIRA! Krije je k'o zmija noge: Ovako izgleda sestra Lepe Brene! (FOTO)

Ne liče uopšte.

Lepa Brena
Foto: Rajko Ristić/Alo!

Pevačica Lepa Brena jedna je od najvećih zvezda na našim prostorima, međutim, njena porodica iz Brčkog se ne eksponira u javnosti!

Ipak, pevačica je u više navrata pričala o svom odrastanju, tako da je publika upoznata sa činjenicom da je njena porodica živela skromno, ali udobno, te da su se otac Abid i majka Ifeta, zaposleni kao medicinski tehničar i krojačica, potrudili da pruže svojoj deci sve ono što im je bilo potrebno.

Lepa Brena, rođena kao Fahreta Jahić, došla je na svet kao treće dete, nakon brata Faruka i sestre Fakete.

Faketa danas ima dve ćerke, a ona i njen suprug Zoran već dve decenije žive u Kanadi, zbog čega se ne viđa sa sestrom onoliko često koliko bi to želela.

Ono što je posebno interesantno je to da, iako su i Faruk i Faketa bili izuzetno nadareni za pevanje, nijedno od njih dvoje nije pošlo sestrinim stopama i latilo se mikrofona.

- Otkako znam za sebe, naša majka je lepo pevala sevdalinke. Faketa je međutim počela da peva pre mene, potom je to učinio moj brat Faruk, a zatim i ja pod uticajem profesorke muzičkog vaspitanja Radmile Ćorović. Bila sam hiperaktivno dete, pa su me roditelji isto kao i brata i sestru usmeravali na sportske aktivnosti, a mi smo u stvari najviše uživale pevajući u horu. Odrasle smo slušajući muziku sa festivala poput Ilidže, Opatijskog festivala, Beogradskog proleća - izjavila je Brena pre nekoliko godina za magazin "Story".

Povezane vesti

 • Korisnik: gggg
  21/02/2020 - 08:52
  Sestra lepse izgleda od Brene!
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi