DUNJA MIKROFON ZAMENILA TAROT KARTAMA Kontraverzna srpska pevačica rasprodaje posuđe preko Instagrama, šoljice za kafu, čajnike, tanjire, razlog će vas šokirati (FOTO)

Dunja je, podsetimo, prethodno više puta objavljivala garderobu koju prodaje, a u ponudi su se našle košulje, suknje, mantili, kaputi...

Pevačica Dunja Ilić imala je veoma težak, buran i turbulentan period u životu, te je često govorila o zavisnosti sa kojom godinama se borila.

Ona je pre izvesnog vremena počela je da rasprodaje svoje stvari putem Instagrama, a nakon garderobe sada je počela da prodaje i posuđe.

- Na prodaju prelep pozlaćen set za petoro ljudi, svega par puta korišćen - napisala je pevačica uz fotografiju belog seta posuđa, sa pozlaćenim ivicama.

- Na prodaju divan set iz Venecije - napisala je uz narednu fotografiju, na kojoj se vidi čajnik i set šoljica za čaj.

Dunja je, podsetimo, prethodno više puta objavljivala garderobu koju prodaje, a u ponudi su se našle košulje, suknje, mantili, kaputi...

Ona je tada navela i da se uskoro seli, te da je to razlog zbog kog prodaje stvari.

- Imam gomilu stvarno predivnih i luksuznih, i manje luksuznih stvari za kuću, ima i garderobe. I prodajem po stvarno pristupačnim cenama, jer mi je cilj da raščistim pre selidbe i sigurno neću vucarati slike i skupe setove za jelo sa mnom po koferima i avionima. Eto, ako vam treba nešto javite se, bolje tako nego da kačim ovde milion stvari - napisala je pevačica, koja je sada bavi čitanjem tarot karata.

Jezivu sliku sa psihijatrije koju je Dunja podelila, pogledajte OVDE, upozoravamo da je sadržaj uznemirujući.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi