Sanja i Vesna
Dejan Briza/Alo!
Sanja i Vesna

Dejan Briza/Alo!

Sanja i Vesna, Foto: Dejan Briza/Alo!

Pre nekoliko meseci kao bomba odjeknula je vest da su voditeljke Vesna Dedić i Sanja Marinković prekinule dugogodišnje prijateljstvo. Dugo se nagađalo šta je povod za kraj njihovog odnosa, a sada je Vesna iznela svoju stranu priče.

- Sanja je dala izjavu da smo bile dobre koleginice 25 godina, a ja da smo bile prijateljice. Ja sam podnela svoju emotinu bol zbog činjenice da sam 25 godina bila dobar prijatelj i zaista sam to doživljavala, kao duboko, odano prijateljstvo. Ispostavilo se da sam posle toliko godina izneverena kao prijatelj - započela je Vesna svoju ispovest i dodala:

- Sanjina izjava je potpuno čista u odnosu na njenu savest. Ona je rekla da smo 25 godina bile koleginice. Ako tako gledaš, ja sam ispala jako naivna i očigledno kasno dobila informaciju da smo koleginice, a ne prijateljice.

Na pitanje, zbog čega je došlo do sukoba, Vesna je iskreno odgovorila:

- Ja sam izneverena. Ne jednom, dugogodišnji proces je u pitanju, ali sam kasno dobila informaciju i kasno sam se sa tim suočila. Nas dve u prijateljskim odnosima nismo duže od godinu dana, ali čak ni najbliži prijatelji koji su primećivali da se nešto dešava, nisu imali hrabrosti da pitaju, jer su znali koliko Sanju volim i koliko sam odan prijatelj. Moja majka, brat, snaha, Lenka i Sanja Marinković su bili zabranjene teme za analizu bilo mojih partnera ili prijatelja - ispričala je Vesna i otkrila koliko je važno mesto Sanja imala u njenom životu

Vesna Dedić istakla je da je dugo ćutala na temu odnosa sa koleginicom, jer je za nju to bila tema, koja boli i nije dostojna povlačenja po medijima. Ipak, istakla je da je morala da reaguje, kada su neki nepromišljeni postupci Sanje Marinković ugrozili njenu reputaciju.

Sa Sanjom je, kako kaže, prekinula ne samo prijateljske već i sve poslovne odnose.

- Raskinut je ugovor sa knjigom Sanje Marinković, tako da je moja izdavačka kuća više ne prodaje. Nijedna vrsta saradnje sa Sanjom, ni poslovna ni privatna više ne dolazi u obzir. Između nas se nije desio jedan sukob, već je proces razdvajanja moralno, ljudski, usvakom smislu trajao i desilo se milion stvari do konačnog kraja - rekla je voditeljka za "Svet", prenose mediji.