ŽIVE U ELITNOM DELU GRADA Komšije Jovane i Željka Joksimovića otkrile detalje iz života poznatog para: Evo šta je prava istina!

Znao je pevač šta da izabere

Jovana i Željko Joksimović
Foto: E-stock

Bačni par, voditeljka Jovana i pevač Željko Joksimović, nedavno se preselio u kuću koju su kupili, a njihove komšije su oduševljene poznatim parom.

Raskošna vila u kojoj su se smestili ima visoke zidine, pa su im mir i privatnost, može da se zaključi, zagarantovani. Susedi, naravno, znaju da se u najlepšu kuću u toj ulici doselio poznati par i ponosni su na to.

Željko Joksimović i Jovana Joksimović
Foto: E-stock/Jovan Jovanovic

- Jovana je divna komšinica. Nikada joj ne bude teško da se javi i pozdravi sa mnom. Iskren da budem, retko ih viđam jer obično iz kapije odjure automobilom. Međutim, kada se ukaže prilika da je sretnem na ulici, divna je i pristojna žena. Čuju se često dečica koja se igraju po dvorištu, a kako i ne bi kada žive u ovakvoj raskoši. Napravili su svoj dom i mir, to je nova porodična oaza - kaže prvi komšija koji Joksimoviće juniore, Kostu, Anu i Srnu čuje, ali retko viđa.

Kako je reč o elitnom delu Beograda, komšije nisu bile baš raspoložene da pričaju o poznatim susedima, za koje kažu da retko šetaju okolnim ulicama.

Jovana i Željko
Foto: Printscreen You Tube

- Čitao sam u novinama da ovde žive već nekoliko meseci, ali verujte mi jednom sam ih samo video. Jovana je vozila bliznakinje u automobilu. Video sam da je imala na licu neke tamne naočare, tako da nisam siguran da li je bila bez šminke. Kada sam i sa drugim komšijama pričao, zaključili smo da oni ne izlaze iz vile. Tu su njihova četiri zida, sve je na visokom nivou, imaju portira. On brine ko ulazi i o bezbednosti. Jednostavno, Jovana je sakrivena od javnosti i to tako treba da bude. Žive svoj život i tako treba - rekao je čovek koji živi u njihovoj blizini.

Jedna komšinica oduševljena je Jovanom i njenom harizmom.

- Znam na koju Jovanu mislite, ona je predivna. Stalno sam je gledala, mnogo je harizmatična. Srela sam je nekoliko puta i jednom prilikom kad sam joj mahnula, ona mi je uzvratila sa osmehom. Imam osećaj kad god sam je srela da je bila u nekoj žurbi. Tako danas funkcioniše ovaj mladi svet, idu od cilja do cilja, bez pauze. Viša je uživo nego kada sam je gledala na televiziji. Zgodna je, znao je Željko koga će da izabere - izjavljuje kroz osmeh baka.

Povezane vesti

 • Korisnik: miroljub
  16/10/2020 - 19:51
  Unapred sam znao kako živi sponzoruša. Nisu joj važne ni godine, samo lagodan život. Ali..... godine idu.....idu.....
UČITAJ JOŠ KOMENTARA

              

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi