ESTRADA U PANICI! Kompozitor otkrio da mu pevači duguju brdo novca: Spisak izlazi u javnost! (FOTO/VIDEO)

Ako se ovo desi, crno im se piše

Estrada
Foto: Youtube/Printscren

Poznati kompozitor Endži Mavrić tvrdi da su mu pojedini pevači, sa kojima je sarađivao ostali dužni novac, te planira i da objavi spisak i sve obelodani.

- Retki su oni koji znaju da cene tu neku odskočnu dasku. U početku su kao umiljato jagnje, a kasnije su grublji. Navikli smo mi na to, jer je to sve češće na estradi - ističe i dodaje da ima mnogo njih koji mu nisu platili pesmu.

- Imam spisak kod kuće i u studiju i jednog dana ću to sve i da objavim. To je estrada, zašto da ne znaju ljudi ko je kakav?! Ako sam ja ispao čovek i ljudski postupio, mislim da je ljudski i da se zna ko nije- rekao je Mavrić.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Endzi Mavric (@endzimavric)

Mnogi pevači ne usuđuju se da u vreme korone ulažu pare u nove projekte, ali Endži tvrdi da dobra pesma uvek nađe svoju publiku, bez obzira u koje vreme je objavljena. Čak i ako pevači nemaju novac, to kod njega nije problem.

- Kad god mi pevač kaže da je u problemu, ja sam uvek izlazio u susret. Uvek sam za dogovor - tvrdi Mavrić za "Grand news".

NAJNOVIJA VEST: Silikonskoj kraljici preti i do 10 godina robije zbog povrede krivičnog zakonika. Detalje pogledajte OVDE!

BONUS VIDEO:

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi