EKIPA "ALO!" IZAŠLA JE NA ULICU I PITALA SUGRAĐANE Ko je ustvari kriv za raskid Vojaža i Breskvice? Odgovor ovog Avganistanca na tečnom srpskom će vas ostaviti bez teksta! (VIDEO)

Poslednjih dana raskid ovo dvoje mladih muzičara napravio je pravu pometnju kod tinejdžera, a svojim postupcima doveli su u pitanje da li je ovo stvarno ili je sve zarad marketinga

Kao bomba ovih dana odjeknula je vest da su raskinuli popularni mladi par Vojaž i Breskvica. Kako se spekulisalo, njima odavno nisu ruže cvetale u ljubavi, pa je Breskvica pronašla utehu u zagrljaju drugog mladog pevača u usponu kojeg nove generacije obožavaju.

Oni su obrisali su sve zajedničke slike na društvenim mrežama, tačnije na Instagramu, gde su ih uvek objavljivali. Ovim povodom još uvek nisu oglasili, ali jeste njihov menadžment da pored svega što se izdešavalo sa njima, pesma koju su najvaljivali je izašla, ali obliku videa sačinjenog od njihovih zajedničkih fotografija, budući da usled trenutne situacije nije bilo moguće napraviti video spot.

Ekipa portala Alo.rs je izašla na ulice Beograda i uradila anketu na pitanje "Da li je Klinac kriv za raskid Vojaža i Breskvice?"

Bilo je raznih mišljenja i odgovora na ovo pitanje o kome broju čitav region u poslednjih nekoliko dana.

Mnoge je iznenadila činjenica da je našoj novinarki odgovor na ovo pitanje dao Avganistanac na tečnom srpskom jeziku!

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi