Kija Kockar
Dejan Briza/Alo!
Vuk Mob

Screenshoot Instagram

Vuk Mob, Foto: Screenshoot Instagram

Mnogi poznati muškarci u Srbiji prolaze kroz pakao zbog drk-afere, a među njima i Vuk Mob!

PROČITAJTE JOŠ:

VODITELJ NE MOŽE DA IH SMIRI Nakon što ga je ISPOLIVALA VRELIM MLEKOM, Marko opet zaratio sa Majom! Ponovo će doći do incidenta?!

POJAVIO SE NECENZURISANI SNIMAK Posle žurke Požgaj NAVALIO na Milijanu u tajnoj sobi: Želim da te je*em pred svima! Ona uzdisala! (18+)

HEKLEROM SU JE OTERALI U SMRT Žena koju je Ceca najviše volela UBIJENA je na zverski način!

Sajber-kriminalci su već objavili snimke na kojima onanišu košarkaš Nikola Kalinić i rvač Davor Štefanek, a sada prete da će obrukati i poznatog repera.

- Pozvao me je neki lik sa skrivenog broja i rekao mi da ima moj eksplicitni snimak, Tražio mi je 10.000 evra da ga ne stavi na društvene mreže. Ne pada mi na pamet da mu dam ni evro. Snimao sam se telefonom sa bivšim devojkama, ali te klipove sam obrisao. Nikad ih nisam slao nikome, niti sam izgubio telefon, tako da ne znam kojim mi to pornićem ta osoba preti. Prijaviću sve policiji - rekao je bivši dečko Kije Kockar, pobednice "Zadruge 1".

- Na Instagramu mi je stigla poruka: "Koliko si spreman da platiš da tvoje gole fotke ne izađu u javnost?" Nisam ništa odgovorio, neka rade šta hoće. Imam tetovažu na tom delu tela i bilo bi glupo da se pravdam da na snimku nisam ja - rekao je Gaćeša.

Priča se da su na meti i mnogi glumci i jutjuberi, kao na primer: Petar Strugar, Aleksandar Radojičić, Slaven Došlo, Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase i mnogi drugi.

Bojan Gaćeša

Alo!/O. K.

Bojan Gaćeša, Foto: Alo!/O. K.