Ceca Ražnatović
Dejan Briza/Alo
Ceca Ražnatović

Dejan Briza/Alo

Ceca Ražnatović, Foto: Dejan Briza/Alo

Maja Pavić, još kao srednjoškolka, zbog lepote, visine i stasa postala je fotomodel, a onda je završila i dvogodišnje školovanje za novinara-voditelja, jer joj je novinarstvo bio životni san. 1991. počela je da radi na televiziji i da vodi emisije uživo.

PROČITAJTE JOŠ:

SAMO DAN NAKON SVADBE Ana Nikolić bila na venčanju kod Karića, pa otkrila zbog čega se OPASNO POKAJALA!

VELIKI ŠEF IZNENADA DONEO ODLUKU Ona NAPUŠTA Zadrugu! Miljana jecala bez prestanka! Odlazi zauvek

ANABELA ODLUČILA DA KAŽE ISTINU Luna je u Zadruzi, a ni ne sluti šta joj se DESILO sa butikom! Vrisnuće kada bude čula (FOTO)

I, dok se bar javno nije znalo, a tajno šaputalo o venčanju Cece i Arkana, u stanu porodice Pavić Ceca je upitala Maju: "Da li želiš da mi budeš kuma na venčanju?"

Maja Pavić

Printskrin

Maja Pavić, Foto: Printskrin

- Pristala sam naravno - pričala je Maja tada i dodala da je morala da izdrži višenedeljnu gužvu oko venčanja. Imala je osećaj kao da se ona udaje. Maja Pavić je tada otkrila i kako je upoznala kuma Arkana, koji je za sve novinare bio izazov.

- Na jedvite jade, preko silnih veza, uspela sam da ga dovedem pred kamere. Emisija je trajala pola sata i bila je veoma zapažena - pričala je Maja.

- Postoji. To je Rade Ćaldović. Željkov drug iz detinjstva. Upoznali smo se u diskoteci 26. aprila 1994. godine i to još traje - pričala je. I trajalo je, sve do 15. februara 1997. godine. U ranim jutarnjim satima iz heklera sa prigušivačem ubice su likvidirale Radeta Ćaldovića Ćentu, jednog od poslednjih slavnih imena beogradskog i evropskog podzemlja, ali i Maju Pavić, koja se tu zatekla, u Francuskoj ulici, pred Klubom književnika. Maja je tada imala 25 godina.

Maja Pavić

Printscreen

Maja Pavić, Foto: Printscreen

Ćenta je važio za pripadnika stare garde žestokih momaka koji su dugo vladali asfaltom Srbije i Evrope. Ipak, poslednjih godina je delovalo da se povukao i da želi mrniji život. Sve češće je viđen kako opušteno sedi sa Majom u gradu, a počeo je da gradi i zajedničku kuću. Neki kažu da se previše opustio i u tom trenutku ga je stigla smrt.

 

Komentari (1)

sasa

04.05.2019 06:36

ja mislim da bi im trebalo podići spomenik