Kristina Kija Kockar
Printscreen
Kristina Kija Kockar

Printscreen

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen

Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović najavili su zajednički nastup i iznenadili sve. Međutim, došlo je do preokreta i ovaj nastup se možda neće ni organizovati, i to sve zbog Slobe.

Kako je Kristina otkrila, Sloba ima nešto protiv ovog angažmana i još uvek se predomišlja.

"Nas dvoje se ne čujemo tako često, ali, eto, čuli smo se pred moj polazak i odmah me je iznervirao. Taj čovek što može da me izvede iz takta, ne može niko. Kada se vratim, treba zajedno da nastupamo i on odmah pravi problem oko toga. S njim ne možeš ništa da se dogovoriš", požalila se Kristina.

Kija Kockar i Sloba Radanović

Screenshoot

Kija Kockar i Sloba Radanović, Foto: Screenshoot

Podsetimo, Sloba je nedavno najavio njihov zajednički nastup u jednoj televizisjkoj emisiji, ali se odmah ogradio da će oni nastupati u istom mestu ali da neće biti zajedno na bini.

Komentari (12)

miki

20.09.2018 09:32

Balvane, da ti nije bilo KIJE koja te dovela u Pinkove zvezde nikada nebi ni pevao!Imaj bar malo dostojanstva i casti!

??????

20.09.2018 10:56

@miki - Miki , Miki , spusti nos. Neka Kija ide u Pinkove zvezde i neka pokusa da se takmici kao pevacica. Da vidimo u koji krug ce da prodje. Ha , ha , ha! Vrata su joj zagarantovana. The end.

Oxi

20.09.2018 11:03

@miki - Jeste, Slobo je King Kong koji je ziveo u Zrenjaninskoj prasumi, gde ga je Kija ulovila i dovela na Pinkove zvezde u kojima ucestvuju samo odabrani, odnosno oni koji se pojave na audiciji i imaju da plate autobusku kartu do Beograda. Smesne price, Slobo je od detinjstva talenat za muziku a na audiciju za Pinkove zvezde moze da dodje ko god hoce...

Milan

20.09.2018 09:45

Sloba je u pravu, zašto bi on nastupao na bini zajendo sa njom. Pošto je ona "pevačica" neka nastupa sa ministarkama, to je njen problem.nakačila se i da mu uništi karijeru,.Ne, SLobodane, pamet u glavu dosta je bilo prevara i manipulacija sa njene strane. NE NASTUPAJ SA NJOM UNIŠTIĆE TI KARIJERU.

mimi

20.09.2018 09:52

KIJA HOĆE PREKO SLOBE DA ISTO KAKO JE ZARADILA PARE I DA OPSTANE NA SCENI. AKO SLOBA SADA PRISTANE TRAŽIĆE UVEK PONOVO ZAJEDNO NA SCENU JER DRUGAČIJE NE MOŽE DA OPSTANE, .KIJA NEMA SRAMA SVIM PEVAČIMA JE POKUŠALA DA SE NAMETNE.

Nele

20.09.2018 11:45

@mimi - Kako to? Pa ona je poznatija i od Cece i od Brene I najpoznatija je pevacica na Balkanu i sire, tako ona licno kaze. IMA milionske preglede i bolja je automatski od Slobe! Pojma nema o pevanju I Sloba neka se ne provaljuje s njom na bini, jer lako moze s njom da padne u nemilost zaborava! Njoj treba medijska paznja jer je u zalasku i nema vise svitanja pa se uhvatila Slobe iako covek nema nikakvih obaveza prema njoj!

MIMI

20.09.2018 09:55

,Redakcijo, menjajte ove hijeroglife od slova nikada ne mogu da ih prepoznam, a volim da diskutujem

nedjo

20.09.2018 11:33

dosadni ste

tuđa grbaća

20.09.2018 12:08

manipuliše sa njim koliko ON DOZVOLI! Iako ispada, da je ona "mozak operacije" - NIJE. Realno ON se sa njom "igrao"(bi, ne bi, sam,nisam...) , ON je javnim varanjem okonćao brak, ON može sad da je "skine sa bine i javne scene"ćutanjem ili govorom...TO je ona prevara koja nju jako nervira.

vrlo prosećna

20.09.2018 12:12

da je pametnija nikad ne bi poćela pevaćku karieru bez talenata - sad je mogu "ugasit" brzinom svetla, pogotovo kad ne bude imala pored dobrog pevaća(slobodan, ministarke...?) i tehnike, da sakriva svoje "meketanje". A ono sxi vrckanje na bini - bez pevanja zna se gde takve rade? (šipka i ideeeemo?)

duševni mir

20.09.2018 12:14

možda mu "pere mozak" ubeđivanjem, da će lepo zaraditi a ne može prihvatiti, da je bivšem više do mira i "slobode"?

menjaj menadžera

20.09.2018 12:16

PRVI KORAK: MENJAJTE MENADŽERA! Ona bajka o prijateljstvu i saradnji posle razvoda ne pije vodu.