Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Kristina Kija Kockar je sigurna da je ona dobila najveću popularnost u Srbiji nakon jednog rijalitija, ali i da niko neće moći da to premaši.

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ona je otkrila i zbog čega bi ponovo bila deo ovakvog šoua. Kako kaže, uslovi pod kojima bi ušla u "Zadrugu 3" su teški, ali da postoji razlog zbog kog bi ipak to uradila.

Kristina Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kristina Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

- Iskreno, jedan od razloga zbog kojeg bih ponovo učestovala je taj da ljudi vide još bolju mene, onu devojku bez suza čiji se pravi život odvijao pred kamerama u ne baš lepom svetlu. Iako sam se trudila da budem svoja i vedra, kada nema tereta i boli, prilično sam kul i prepoznalo se to, ipak mrzim što sam bila uplakana - rekla je Kija.

Kija Kockar se ŽESTOKO IZBLAMIRALA, pokazala koliko je NEPISMENA! Ovo se uči u OSNOVNOJ ŠKOLI! (FOTO)

AUTOR: Alo.rs/B.Z. DATUM I VREME: 29.07.2019. 14:23 - 29.07.2019. 14:29 Pevačica mora na doškolovavanje! Kija Kockar, Foto: Printscreen Kristina Kija Kockar je postala pevačica zahvaljujući pobedi u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga". Ona se u istom pojavila u svojstvu prevarene žene i tako stekla popularnost, a sada je odlučila da se oglasi povodom nekih, navodnih, natpisa i tom prilikom pokazala elementarnu nepismenost.

Pogledajte BONUS video:

Luna Đogani prvi put u javnosti sa silikonima

 

 

Komentari (2)

MILA

08.09.2019 12:37

nema vise parica, a sta ona ima da pokaze, nista vec je u novinama svasts pricala i lagala, koga ona jos zanima misli da je bitna, zena je izgubila kopas o sebi .

Jefimija

08.09.2019 14:22

@MILA - Ne balavi bivša... prelepa Luna te zakopaala za sva vremena.Malena ima preko 9 miliona pregleda na YuTube. Deveti krug se čuje na sve strane...Balkan je zaludeo za njom. Svi očekuju njene nastupe. harizmatična,lepa, visoka,zgodna, izgleda svetski a naša....Dominira scenom..... Idemo prelepa beogradjanko u nove pobedeeeeeeeeeeeeee, samo jakooooooooooooooo, uvek sa tobom