Kija Kockar
Screenshoot Youtube
Kija Kockar

Printscreen

Kija Kockar, Foto: Printscreen

Kristina Kija Kockar je postala pevačica zahvaljujući pobedi u drugoj sezoni rijalitija "Zadruga". Ona se u istom pojavila u svojstvu prevarene žene i tako stekla popularnost, a sada je odlučila da se oglasi povodom nekih, navodnih, natpisa i tom prilikom pokazala elementarnu nepismenost.

PROČITAJTE JOŠ:

Naime, Kija je odlučila da se obrati putem svog profila na društvenoj mreži kako bi očitala lekciju sedmoj sili (koji su je, između ostalih, i doveli na mesto gde je sada), odnosno medijima koji su objavili da je podržala svoje fanove koji su objavili Lunin eksplicitni snimak. Međutim, pevačica se debelo izblamirala.

Tekst prenosimo u izvornom obliku: 

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

"To što se ja ne oglašavam da demantujem (jer prosto sve što pišete vređa moju inteligenciju, a i realno za sve laži na dnevnom nivou - svaki stori bi bio demant) - to ne znači da ću baš mirno da gledam kako lažete i kako blatite moje fanove i moje ime. Ako neko objavi sam nešto što ga diskriminiše a ostali podele, (kao što i dele snimke s mojih nastupa i moje uspehe), to ne znači da je taj neko što je podelio posle kriv već osoba koja je sama postavila. U ovom slučaju dotična"napisala je Kija.

"Ja nisam u nikakvom (?!) "ratu", "miniranju" i ostalim vau efekat rečima gde se stavlja moje ime da bi se otvorila vest. Ja sam na moru, malo pada kiša, pa večeras letim na neko lepše mesto. Evo dobili ste odgovor na najkulturniji način. Pozdrav svima i zaobiđite me sa glupostima", napisala je Kija koja osim što nije ni u kakvom ratu, iako to nije znala pravilno da napiše, ne zna baš ni gde bi trebalo staviti zarez.

Kija Kockar

Screenshot Instagram

Kija Kockar, Foto: Screenshot Instagram

Poznata pevačica bi, tako, pored inteligencije mogla malo da se doškoluje.

Kija Kockar

Screenshoot Youtube

Kija Kockar, Foto: Screenshoot Youtube

Pogledajte BONUS video: 

ALO ANALIZA Jelena Karleuša i Duško Tošić se RAZVODE?!

 

 

Komentari (4)

MILA

29.07.2019 14:43

nepismena, a napisala knjigu, ko ce to da poveruje. knjigu joj je napisao milan milosevic uz nadoknadu, ona 3 recenice ne ume da sastavi, pocinje da muca i zaplice sa jezikom. lunu mrzi iz dna duse, do kraja zivota bice njen duznuk, jer da nije lune, niko ne bi zna o za nju.luna joj je nocna mora.

TOPIC

29.07.2019 14:46

VI NJU ZOVETE PEVACICA PA ONA JE KRESTALICA, DALEKO JE OD PEVACICE, SAMO VI NOVINARI STE OD NJE NAPRAVILI NESTO A ONA VAS PLJUJE, PA ETO VAM VASE SVETICE.

Sanja

29.07.2019 15:47

Morala je kao da demantuje jer je nigde nema.A svidja mi se i priznanje da su je novinari i Mitrovic doveli tu gde jeste a sve na teret Lune!!!!!

Milibrot

29.07.2019 16:41

Ta Kristina, polupismena jednako koliko i sve one devojke iz rijalitija prema kojima se nadmeno ponaša,sve bivše učesnike Zadruge,voditelje,pa onda i novinare tabloidnih medija ,zarazila je izrazom "spolja", koji konstantno nepravilno upotrebljava,u stilu " kad budem spolja,kad sam bila spolja...".Za isti izraz ju je, u Zadruzi,čim je u nju ušla ,opominjao i bivši muž,ukazujući joj da se pogrešno izražava.Pogrešno guranje u prvi plan nebitne osobe,napravilo je dar mar u izraźavanju mnogih