Kristina Kija Kockar
E stock
Kristina Kija Kockar

E stock

Kristina Kija Kockar, Foto: E stock

Kristina Kija Kockar danas je jedna od najpoznatijih žena Srbije, svi bruje o njenom sad već bivšem braku sa Slobom, ali retko ko zna da je pre njega bila u vezi sa još jednim poznatim pevačem!

Naime, da je slaba na pevače pokazuje i to što je pre Radanovića njena velika ljubav bio reper Ognjen Kostić poznatiji kao Struka!

Struka

Printscreen Youtube

Struka, Foto: Printscreen Youtube

"Mi smo se voleli, bili smo u velikoj ljubavi, živeli smo zajedno. To je bila velika ljubav, ali nam nije uspelo", rekla je Kija jednom prilikom i dodala da Sloba zna za to te da mu je Struka uvek bio trn u oku.

Kristina se čak i pojavljuje u jednom reperovom spotu za pesmu "Kao san" koju je upravo njoj posvetio, a tada je izgledala potpuno drugaije.

Kristina Kija Kockar

Printscreen Youtube

Kristina Kija Kockar, Foto: Printscreen Youtube

Kija je danas članica grupe "Ministarke" sa kojima nastupa širom Srbije i čija popularnost vrtoglavo raste. U rijaliti "Zadruga" ušla je kao prevarena žena koja je došla da se bori protiv tada još zakonitog supruga Slobodana, njegove ljubavnice Lune, i izašla kao pobednica!

Komentari (11)

Uzas

12.08.2018 21:03

Zivo me interesuje kad je ova stigla i da se veze i zivi sa Strukom a sa Slobom je 5 godina u vezi...a pre njih ih je bilo takodje...ovi posle Slobe vise se i ne broje - toliko ih ima da im se ni imena ne mogu pobrojati. Fina neka "dama"

Nena

12.08.2018 21:43

@Uzas - Ona je ista Miljana samo juri pevace !

gledaj mamu ne biraj ćerku

12.08.2018 21:27

Je'l ima neko sa estrade da nije bio sa ovom sveticom.

???

12.08.2018 21:47

I ova kao Miljana . Jurila momke sa estrade : Struka , Sloba , Vuk....a druge , drugih zanimanja, da ne pominjemo. Svetica. Sa iskustvom.

Jovan

12.08.2018 22:06

Ma ona juri svakojake,nije gadljiva,ali to nije ni vazno, operisala je usi,nos ,fioka je ostala ali je napumpala usta. Sposobna zenica, tolike obaveze i toliki broj muskaraca, svaka cast,dobro sve postize!

bbb

12.08.2018 22:30

Ma ovde nesto se ne uklapa. Zivela zajedno sa ovim reperom pre Slobe!!? A Slobi kad su slavili godisnjicu u hotelu rece da mu je poklonila nevinost. Vrlo moguce da je bila nevina al u lakat...sve da bi zalusela glasace i njene ne li "fanove"

KUJA BLABLABLA

13.08.2018 00:21

da, da, bila je to VELIKA LJUBAV, PESMU JE POSVETIO NJOJ....blablablablabla.....sad može prićat šta hoće, uvelićavat, izmišljat - kod nje uvek sve super, samo nekako sve, nekim slućajem propadne, zar ne? Pa da, ćuli smo, kako je bilo Slobodanu sve super sa njom - dećko ne može da se "sastavit" ni danas od nje? Jao, is kojeg filma je to sad "prekopirala"?

milomir.dv

13.08.2018 00:53

Naučiće nju pevači da peva.Još nekoliko njih da promeni i eto dobar glas.Mada se dobar glas daleko čuje , ali loš još i dalje.

Milos

13.08.2018 01:34

Докле ће ови из Задруге да штите, хвале и уздижу ову Кију? Јесте да је допринела великој гледаности али доста је више дизања у звезде једне неталентоване,припросте, неморалне, лажљиве манипулаторке! Па постоје људи који знају да је процене и на шта личите ви који је величате и који јој се дивите? То је заглупљивање Србије! Њу представљате као модел и узор младима! Она је врсна певачица, уметница? Далеко било!

TANJA

13.08.2018 02:15

Ova je devjka iz provincije.Kako dodje do ovog levaca?Jos i zivela sa njim.Znaci imala pre braka vanbracnu zajednicu.Nesto kao Luna.A Luna je sa 14 godina.Voli Kija da se eksponira.Nije cvecka.Al to krije vesto jer je mudra.

Žabac

13.08.2018 08:27

Bila sa Strukom , Darkom Lazićem , progonila Pepija Mitića , Slobica joj doduše bio investicija , otojuč sa Vukom , sutra sa... Šifra ko u Miljane , nema dalje !