Dragan Kojić Keba
Dušan Milenković
Dragan Kojić Keba
Dragan Kojić Keba, Foto: Dušan Milenković

 

Iako na svadbama na kojima peva u dijaspori, samo od bakšiša zaradi nekoliko hiljada evra, „dida Keba“, kako mu tepa Seve, nije želeo da se isprsi za dijamantski prsten kojim će njegov sin Igor zaprositi pevačicu.

- Igor i Keba su zajedno obilazili beogradske zlatare, a u jednoj su našli prsten koji im se obojici dopao. Keba je zamolio prodavačicu da im pokaže prstenje od belog zlata, a njegov sin je insistirao da to bude prsten sa tahiti biserom. Bili su oduševljeni izborom takvog nakita, a Kebi se najviše dopao jedan koji košta 80.000 dinara. Posle desetak minuta rešili su da ga kupe - kaže za Blic izvor iz jedne beogradske zlatare.

 

Severina i Igor
Severina i Igor, Foto: Instagram

 

Hrvatska pop zvezda više puta je nosila vereničko prstenje, ali nijedan nije bio ovako skroman, a dok je bila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem nije skidala prsten od brilijanata i jednog povećeg smaragda. Severina se u međuvremenu promenila, pa sada prednost daje duhovnim stvarima nad materijalnim.

 

 

A photo posted by Severina Vučković (@severina) on Jul 28, 2015 at 2:33am PDT

 

 

Dobar čovek vidi dobrotu u svakome, a loš vidi u svemu zlo. Nemoj svoj duševni mir narušavati tako što ćeš razmišljati o nedostacima drugih. Ako te neko povredi, pređi preko toga. I budi kao ruža koja daje miris svima, a ne samo dobrima, ili drvo koje daje hlad i onome koji želi da ga saseče - citirala je juče Mešu Selimovića na Instagramu.

 

S druge strane, Igor je pored fotografije na kojoj ljubi Seve kratko napisao da s njom uživa „svakog dana, sata, minuta, sekunde...“