Karleušina KUMA NESTALA, UDALA se U TAJNOSTI, pa rodila dete crnogorskom biznismenu! (FOTO)

Blic/B.Z. | vip 2019-05-12 18:06:49 2019-05-12 18:06:49

Srpska manekenka i model Ivana Kukrić, porodila se u novembru prošle godine u Los Anđelesu i rodila ćerku Petru.

Screenshoot Instagram

Udala se daleko od očiju javnosti za Budvanina Ivana Bajkovića. Ivana i njen imenjak ljubavnu vezu otpočeli su pre više od pet godina, a uspeli su da je sačuvaju uprkos tome što su često bili razdvojeni.

 

"Ja sam već udata, ali to nisam želela da delim sa javnošću. Bitno mi je da imam neku privatnost i detalje koje čuvam i delim samo sa najmilijima", kaže Ivana.

Tročlana porodica već mesecima uživa u blagoj primorskoj klimi, a Ivan Bajković, koji je inače poznat kao uspešan crnogorski biznismen, svojim mezimicama ugađa u svemu. Osim intimnih trenutaka u kojima svo troje najviše uživaju bilo da je to leškarenje kod kuće ili šetnje uz obalu mora, Ivana i Ivan su često okruženi i prijateljima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on Mar 10, 2019 at 9:54am PDT

 

Lepotica koja je oči "pozajmljivala" čuvenoj Hale Beri kaže da joj je beba potpuno promenila navike.

Iako povremno poželi da bude produktivna, jer od tinejdžerskih dana sklapa manekenske ugovore, Ivana je postavila jasne prioritete.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Ivana Kukric (@ivanakukric) on May 1, 2019 at 11:51am PDT

Dobro imovinsko stanje njoj dozvoljava da ima i dadilju za ćerku, ali većinu stvari radi sama uz pomoć najbližih članova porodice i supruga.

"Imam pomoć, ali hvala bogu bake i deke su tu koji jedva čekaju da priskoče kad treba i preuzmu brigu o unuki.- Mnogo je lakše kad majka male bebe ima partnera spremnog da pomogne sve što treba. Ja imam tu sreću i mnogo je lakše kad se obaveze raspodele. Takođe i noćno buđenje je bitno da bude na smenu. Najviše mi je značila njegova pomoć kad se Hana tek rodila, dok smo još bili u Americi. Nije mu bilo teško da ustaje noću, presvuče je i donese mi je na podoj. Ta pomoć je bila najdragocenija. Ona je sada već manje zahtevna i sve postaje lakše brinuti se o njoj, a nam dvoma je to uživanje", zaključila je Ivana.

Expand player
Pogledajte više