ALO! SAZNAJE Karleuša završila na sudu! Podnete krivične prijave protiv Jelene! Sada ostaje i BEZ OVOGA?!

Samoprozvana diva preterala!

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša , Foto: Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša je konstantno izazivala paniku na društvenim mrežama boreći se protiv vakcinacije dece. Samoprozvana diva pozivala je narod da ne vakciniše decu MMR-om, tvrdeći kako postoje nuspojave, uprkos uverenjima lekara da su vakcine proverene. Pogledajte OVDE kako izgleda prvi momak Jelena Karleuše. 

Karleuša je zbog svojih nesmotrenih izjava završila i na sudu, kada je grupa zabrinutih roditelja podnela krivične prijave protiv Jelene i njoj sličnih zbog širenja straha i panike od vakcine i pojave epidemije morbila.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Screenshot YouTube

No, čini se da bi pevačicu sada debelo moglo da košta iznošenje neproverenog mišljenja putem društvenih mreža. Kako tvrde svetski mediji, najveće društvene mreže poput Instagrama i Fejsbuka objavile su da će se obračunati a govorom mržnje, bilo kakvim pozivima na nasilje i drugom vrstom nedoličnog sadržaja, u koju spadaju aktivnosti krajnjih desničara, ali i zagovornika izbegavanja vakcinacije. Pogledajte OVDE kakva drama se desila u Jeleninoj kući.

Tvorci društvenih mreža objavili su da će se brisati grupe, profile i svaku vrstu propagande koja bude objavljivana, a najnovije odluke Fejsbuka i Instagrama uključuju i brisanje objava u kojima se spominju oznake ovakvog sadržaja.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Printskrin

Zbog komplikacija malih boginja u Srbiji je u 2018. umrlo 12 osoba, među njima je bilo i dece i odraslih. Kako su tada pisali domaći mediji, kolektivni imunitet je opao, jer roditelji, vođeni stavovima antivakcinaša - da MMR vakcina izaziva autizam - nisu želeli da vakcinišu svoju decu. Saznajte OVDE ko je Karleušu psovao pred svima. 

Pošto je Karleuša prednjačila u toj propagandi, sada bi moglo da joj se desi da ostane bez jedinog medija preko kojeg komunicira sa fanovima, a to su društvene mreže.

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi