SVE JE BILO ISPLANIRANO?! Samo mesec dana pred kraj Zadruge, otkrivena velika tajna! Ovo saznanje će vas baš razočarati!

Nerealno!

Marko Marković
Marko Marković , Foto: Screenshot Youtube

U Zadrugu se sinoć vratio Marko Marković, dečko Mine Vrbaški, sa kojim ona nije zvanično raskinula. 

Međutim, kada je ušao, Marko je odmah stavio Mini do znanja da mu više nije devojka, što je nju jako povredilo. Pogledajte OVDE ko se od bivših zadrugara vratio u Zadrugu. 

U Zadrugu je ušla nova takmičarka za koju Marko kaže da mu se sviđa i da možda nešto bude među njima, što je Minu navodno pogodilo, jer njih dvoje nisu ni raskinuli.

Luna Đogani je prišla Mini kao drugarici da je pita zašto je neraspoložena, a ona joj je rekla da joj nije dobro i da mora da popije lek.

Ipak, mnogima koji prate rijaliti zapalo je za oko to što su veze u koje se neki zadrugari upuštaju, nestabilne i nestalne, a sve deluje prilično iscenirano. Podsećamo da je Marko Marković imao pre Mine aferu sa Anom Korać, sviđale su mu se još neke zadrugarke.

Da li Marko Marković zapravo dobija instrukcije od produkcije kako bi se u Zadruzi na silu stvarale intrige, a mnogi zadrugari na to pristaju zato što su vezani ugovorima? Prepuštamo vama da procenite. Pogledajte OVDE ko je sinoć napustio Zadrugu.

Jedno je sigurno, Mina Marka nije ni pominjala u njegovom odsustvu, a sada navodno pati jer on gaji simpatije prema drugoj.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi