Jelena Karleuša
screenshot
Jelena Karleuša

screenshot

Jelena Karleuša, Foto: screenshot

Epizoda o kojoj se dosta pričalo, konačno je prikazana gledaocima, pa su imali prilike crno na belo da vide pravo lice Jelene Karleuše.

Viki Miljković je u nekoliko navrata trpela opaske samoprozvane dive i ćutala je, ali svi mi ponekad damo nekome oduška u stilu "možeš kol'ko hoćeš, al' ne možeš dokle hoćeš". To je bio slučaj i sa Viki koja je ovaj put rešila da stane na put Karleuši.

- Ko je tebe prozvao "divom". Ti si, ženo sama sebe prozvala "divom" - rekla je Viki, dok je Karleuša siktala, a potom je ustala i pokazala svoje pravo lice.

Viki Miljković

screenshot

Viki Miljković, Foto: screenshot

- Imamo jednog poštenog sudiju i jednog korupiranog (misleći na Sašu Popovića i Snežanu Đurišić). Imamo Ronalda (aludirajući na sebe), imamo jednog Mesija (pokazujući na Mariju Šerifović). Može Mesi da bude i Aca. Imamo skupljača lopti, onog nebitnog (pokazujući na Viki Miljković), imamo matorog koji sedi na klupi (Bosanca) i jednog standardnog dobrog defendera (Anu Bekutu) - rekla je Karleuša, a potom nastavila da vređa Miljkovićevu.

 

- Ja sam diva, zato što sam ja svetska zvezda koja se pojavljuje u svetskim medijima, a ti ne možeš da se pojaviš ni u šabačkog tržnom centru da eventualno otpevaš nešto ispred… Nemoj više nikada sebi da si dala pravo da se obratiš divi, a da je nisi pitala da li možeš da joj persiraš ili per tu - kazala je  samozvana diva.

U jednom momentu Karleuša je krenula ka Viki, ali ju je zaustavila Marija Šerifović.

Marija je zamolila Sašu da prekine ovo "ludilo", što je on i uradio.

 

 

Komentari (14)

sneza

26.03.2017 15:36

Ti si bre zena bez nivoa kao koncepcija cele emisije!

Ћикула

26.03.2017 15:53

" Самозвана" дива, Саши, жирију, а и публици, служи као, дворска луда. Увјек се паметни, добро насмију будалама, односно будали, у овом случају. Звезде гранда, губе гледаност због "диве". Ја рецимо, а и доста људи које знам, док она коментарише пребацимо на Пинк, па кад заврши вратимо се на прву. Нека се она моли богу за онога што ћера лопту, по њеној памети црче од глади. Све и један кандидат који је испао је за њу десет у главу. То је Карић на вријеме оћер'о.

AU

26.03.2017 22:16

@Ћикула - ti si beznadezan slucaj! Sta kazes okrenes na pink??? Sve gore od goreg!

trta

26.03.2017 16:23

Koja si bre ti "diva"? Ti si silikonska deformisana ofucana fotosopirana masa, koja je predmet rugla i sprdnje u Grandu. Tu si , da se pokaze kako izgleda jedna jadna umisljena igracica.

sasa

26.03.2017 16:39

Toliko je mrzite, da je to bolesno!

dp

27.03.2017 01:08

@sasa - Ja bih pre rekao da je njeno ponašanje bolesno, zato je toliki narod i mrzi.

Ivana

27.03.2017 13:14

@sasa - Ona licno,njeno ponasanje i njen dugacak i gadan jezik su razlog zasto je nju narod toliko zamrzeo,ljudi sad zbog nje vise ne prate Zvezde Granda jer vise cujes nju kako se dere nego takmicare kako pevaju,plus gledaj kako se oblaci na snimanju,program koji i deca gledaju a ona polugola.Primer majke 2 deteta!!!!

koja

26.03.2017 19:47

Na svakom dvoru ima po jedna luda.

steva

26.03.2017 20:08

Није крива Јелена , крив је Поповић ...Он је смишљено од такмчења у певању направио Ријалити шоу , и њој доделио главну улогу . Цела прича се врти око сујетних људи који оцењују певаче ( неки ос њих су лошији певачи од 70% оних који се такмиче , нпр . Јелена) , уместо да се цела прича врти око младих певача који се такмиче . Све у свему , полу свет , примитвзам , сељана... Да , није Поповић једини кривац , криви су они који гледају то њасре ..

Svetlana Gigovic

26.03.2017 21:38

Pinkove zvjezdice pjevaju bolje od tebe samozvana divo.

Yoni

26.03.2017 22:01

Gde je sad ker*usa sa procentima gledanosti? Ko ovo jos gleda? Od sinoc ni ja. Ker*usa je psihiatrijski slucaj i zelim joj da je zivot spusti na zemlju tako da ruznom facom udari o pod. Gadura. A onaj jadnik sta je ozenio. Kukala mu majka. Divna je izas*ala jednu nakazu a izgleda kao da ima 85 godina.

Riki

26.03.2017 22:42

Auuu ak je ova karla usha pukla....totalna praznina iz nje zavija. Nesto joj bas nije dan...auuu Pahahaha... Bmti....i nije smesno. Meni nje zao. Ubacite je u neke parove da se svadja.

nssss

27.03.2017 09:43

@Riki - Pukli smo skroz! Jedna neobrazovana, ruralna Viki iz Niš, ima botove!

petra

27.03.2017 18:18

Kreketusa cista budala... bolesnica u mozak, ovaj Sasa je lud sto je ovu kravetinu glupu doveo ovde da hvali sebe a kandidate koji milion puta bolje od nje pevaju komentarise. Odvratna silikonusa... najgore kad neko za sebe misli da je vrh a niko i nista.. jadnica i bednica