Karleuša vređala i napala Viki (VIDEO)

M.M. | vip 2017-03-26 14:19:13 2017-03-26 14:19:13

Jelena Karleuša ponovo je sinoć pokazala svoju drskost u emisiji "Zvezde Granda" i napala Viki Miljković samo zato jer joj je ova rekla da nije diva.

screenshot

Epizoda o kojoj se dosta pričalo, konačno je prikazana gledaocima, pa su imali prilike crno na belo da vide pravo lice Jelene Karleuše.

Viki Miljković je u nekoliko navrata trpela opaske samoprozvane dive i ćutala je, ali svi mi ponekad damo nekome oduška u stilu "možeš kol'ko hoćeš, al' ne možeš dokle hoćeš". To je bio slučaj i sa Viki koja je ovaj put rešila da stane na put Karleuši.

- Ko je tebe prozvao "divom". Ti si, ženo sama sebe prozvala "divom" - rekla je Viki, dok je Karleuša siktala, a potom je ustala i pokazala svoje pravo lice.

- Imamo jednog poštenog sudiju i jednog korupiranog (misleći na Sašu Popovića i Snežanu Đurišić). Imamo Ronalda (aludirajući na sebe), imamo jednog Mesija (pokazujući na Mariju Šerifović). Može Mesi da bude i Aca. Imamo skupljača lopti, onog nebitnog (pokazujući na Viki Miljković), imamo matorog koji sedi na klupi (Bosanca) i jednog standardnog dobrog defendera (Anu Bekutu) - rekla je Karleuša, a potom nastavila da vređa Miljkovićevu.

 

- Ja sam diva, zato što sam ja svetska zvezda koja se pojavljuje u svetskim medijima, a ti ne možeš da se pojaviš ni u šabačkog tržnom centru da eventualno otpevaš nešto ispred… Nemoj više nikada sebi da si dala pravo da se obratiš divi, a da je nisi pitala da li možeš da joj persiraš ili per tu - kazala je  samozvana diva.

U jednom momentu Karleuša je krenula ka Viki, ali ju je zaustavila Marija Šerifović.

Marija je zamolila Sašu da prekine ovo "ludilo", što je on i uradio.

 

 

Expand player
Pogledajte više