TREBALO JE DA SE UDA ZA NJEGA, ALI JE UBIJEN! Karleuša se povukla iz javnosti nakon Divnine smrti, a to je uradila i pre 19 godina NA DANAŠNJI DAN!!

Jelenina velika ljubav!

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Vladimir Marković/Alo!

Zoran Davidović, koji je poznatiji pod nadimkom Ćanda, izrešetan je 2000. godine, na današnji dan, u automobilu "Audi A8". Sa njim je u kolima bio i Ivan Stojanović koji je takođe nastradao.

 

Nepoznati napadači pucali su iz automatske puške "kalašnjikov" iz automobila "audi" bez registarskih tablica, koji se paralelno kretao s žrtvinim vozilom.

Ubice su pobegle ka centru Beograda, a "audi" je pronađen spaljen u Hercegovačkoj ulici u Zemunu.

Jelena Karleuša
Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

Zoran Davidović bio je dobro poznat u krugovima bliskim beogradskom podzemlju. Zvanično, nikada nije bio u sukobu sa zakonom.

Rođen je na Miljakovcu gde je i živeo, a u tom naselju je izgradio velelepnu kuću. Jedno vreme je bio i prijatelj sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Planirao je da se sa Miljakovca preseli u kuću u Zemunu koju je gradio i u kojoj je trebalo da živi sa Jelenom Karleušom.

Njihova romansa počela je u vreme NATO bombardovanja 1999. godine. Govorilo se da imaju mnogo toga zajedničkog.

Zoran Davidović Ćanda
Zoran Davidović Ćanda , Foto: M. Jošida

"Mislim da konstantno trenje dve jake ličnosti daje savršenu celinu", okarakterisala je Jelena tada svoju vezu sa Ćandom. 

On je pričao da ga zabavlja to što ga ljudi posmatraju na drugačiji način otkad se zabavlja sa popularnom pevačicom:

"Kad se pogledam u ogledalo, kažem: "Kakav šmeker!" Kad je pošla sa mnom, Jelena je dobila bingo", govorio je Davidović. Ipak, i kada bi se našalio na račun njihove veze, odmah bi dodao da je najlepši, ali da je njegova devojka lepša čak i od njega.

 

Povezane vesti

Najčitanije - Alo.rs

Najnovije - Alo.rs

Vip - Alo.rs

Galerije

Najbolji video klipovi