Jelena Karleuša
Nenad Vujanović/Alo!
Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

 

Ovo su svi muškarci Jelene Karleuše.

1. Zoran Davidović Ćanda

2. Bojan Karić

Venčali su se u septembru 2004. godine, ali nakon nepunih pet meseci braka i razveli. Spekuliše se da je razvod usledio jer par nije imao zajedničko potomstvo. Neki kažu da je Jelena prevarila Bojana, dok je ona tvrdila da se radi o nameštaljki čiji je cilj bio da joj uništi brak.

Jelena Karleuša i Bojan Karić

print screen

Jelena Karleuša i Bojan Karić, Foto: print screen

 3. Vladan Marić

Nakon razvoda od Bojana, Karleuša je bila u vezi sa kontroverznim biznismenom Vladanom Marićem koji se ranije zabavljao sa hrvatskom staretom Nives Celzijus i voditeljkom Sandrom Drašković. Ova ljubavna priča započeta je sredinom jula 2005. godine kada su se Karleuša i Marić upoznali na jahti "Peršing" kojom su plovili u užem krugu prijatelja. Svojevremeno se pričalo da Marić želi dase oženi JK i da sa njom ima decu, ali od te priče nije bilo ništa.

Jelena Karleuša

Nenad Vujanović/Alo!

Jelena Karleuša, Foto: Nenad Vujanović/Alo!

4. Duško Tošić

Pevačica je 2007. godine upoznala 7 godina mlađeg fudbalera Duška Tošića. Duško ju je slagao za godine i rekao da ima 26, a ne 20. Na prvi pogled joj se mnogo dopao, a posle dva dana poznanstva je otišla kod njega u Francusku.

Jelena Karleuša i Duško Tošić

Marko Metlaš/Alo!

Jelena Karleuša i Duško Tošić, Foto: Marko Metlaš/Alo!

Osim izgledom, osvojio ju je pažnjom i u njemu je pronašla čoveka s kojim bi željela da ima decu. Karleuša je jednom prilikom izjavila da ima selektivnu amneziju i da se seća jedino Duška Tošića, muškarca koga smatra svojom prvom ljubavlju.

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, prepiska

Screenshoot Instagram

Jelena Karleuša i Ognjen Vranješ, prepiska, Foto: Screenshoot Instagram

 

Komentari (2)

Rile

17.01.2019 11:12

Duško kao naivan momak joj je dao legitimitet udate žene a ona je u suštini žena lakog morala i pre braka a kako se vidi i u braki. Tu će još što šta isplivati o njenomtkz. dobrom moralu. Beži Duško i spasi decu.

marija

17.01.2019 12:12

Kratak je ovo spisak,bilo je tu jos dosta njih...