Karleuša dala 1.200 evra za kacigu, 1.000 evra za perje, a na KUĆNU POMOĆNICU se izd*kava! TVITER GORI! (FOTO)

Kurir/R.J. | vip 2019-06-09 09:44:32 2019-06-09 09:44:32

Slika sve dokazuje...

Nenad Vujanović/Alo!

PROČITAJTE JOŠ:

Popularna pevačica pažnju medija, ali i korisnika društvenih mreža privlači konstantno, a sada su fanovi i antifanovi našli novu zamerku. Veliku pažnju izazvala je fotka koju je Jelenina starija ćerka Atina objavila na Instagramu i na kojoj devojčica pozira u maminom autfitu s beogradskog nastupa održanog u sredu.

Iako je Karleušina naslednica dobila pregršt komplimenata, poput toga da je preslatka, da će krenuti maminim stopama, u prvi plan je zapravo došlo nešto drugo.

Naime, u pozadini fotografije iza Atine se vidi Duško Tošić naslonjen na šank u kuhinji, i to u kućnim papučama, čemu su se mnogi smejali, ali posebnu pažnju izazvala je kućna pomoćnica. U jednom uglu vidi se žena okrenuta leđima koja nešto radi u kuhinji i koja na sebi ima majicu s natpisom "staff".

Mnogi korisnici društvenih mreža primetili su ovaj "žig", pa su ismevali, ali i osudili Karleušu.

"Drhtim od Karleuše što joj spremačice nose 'staff' majice. Kakvo izd*kavanje, nešto čemu težim", napisao je jedan od tviteraša.

I na Instagramu su mnogi komentarisali ovo.

"Ali zašto kućna pomoćnica ima majicu kao da je targetirana služavka? Staff? I super su Duškove kućne papuče", napisao je jedan od Atininih pratilaca na Instagramu.

"Top je što služavka nosi majicu na kojoj piše 'osoblje'. Vrištim!", još jedan je od komentara.

 

S druge strane, bilo je i onih koji su branili JK.

"Nemojte da se hvatate za sve što ima veze s Jelenom i da joj nalazite mane. Možda je majica neki fazon, otkud znate što nosi to", napisao je jedan od Karleušinih fanova.

Jelena se dobro isprsila za stajling koji je ponela u sredu na nastupu na jednom beogradskom splavu. Pojavila se u roze bodiju, čizmama preko kolena, s kacigom sa ušima Mini Maus i perjem.

Na stranici na Instagramu koja redovno objavljuje šta je Jelena obukla, koji je brend u pitanju i koliko to košta može se videti da je samo za kacigu dala 1.200 evra, a za perje 1.000. Čizme je Jelena platila oko 500 evra, dok je bodi bio jeftiniji i košta 150 evra. Skuplji je bio plastični pojas koji je nosila oko struka - košta 185 evra.

 

PROČITAJTE JOŠ:

 

Expand player
Pogledajte više