Beži, Bogi,  ne dam  večeras!
privatna arhiva
Beži, Bogi,  ne dam  večeras!

privatna arhiva

Beži, Bogi, ne dam večeras!, Foto: privatna arhiva

Koliko se opustio na slavlju najbolje pokazuje činjenica da je pred gostima suprugu Milanku vatao za grudi, dok je ona sklanjala njegove ruke.

Kako „Alo!” saznaje, Dana i njen izabranik Nikola Stoilkovič su se verili u Vranju, što je iznenadilo Bogoljuba, pa je brzinom svetlosti organizovao proslavu. Bogoljub je i ovog puta pokazao da kod velikog boema nište ne sme da fali, pa je hrane i pića bilo u izobilju, dok je muzika svirala njegove omiljene pesme. Posebno ga je pogodila numera „Pukni, zoro”, koju je otpevao zajedno sa suprugom Milankom, koja mu je sve vreme sedela u krilu, a na kraju pesme pao je i poljubac u usta.

Imali su više  razloga za slavlje

privatna arhiva

Imali su više razloga za slavlje, Foto: privatna arhiva

Kada smo pozvali Bogoljuba kako bismo ga upitali kako je proteklo slavlje, on nam je poručio da je proslava bila organizovana za sve prijatelje i zaposlene u njegovoj firmi.

 

- Sve nas je iznenadila veridba, koja se održala pre dva dana u Vranju, pa smo odlučili da to proslavimo u porodičnom domu u Moskvi.

Veselje trajalo do jutra

privatna arhiva

Veselje trajalo do jutra, Foto: privatna arhiva

Ujedno je to bilo rođendansko slavlje Melanije i Lazara, tako da je ovog puta bilo više povoda za veselje. Slavlje je bilo upriličeno za brojne prijatelje i radnike u našoj firmi, ma pozvali smo sve drage ljude. Milanka je izvrsno pevala, obožavam nju i njen glas. Ona je stub naše porodice. Dana i Nikola nisu još stigli u Moskvu, ali uskoro očekujemo njihov dolazak - započinje razgovor za „Alo!” Karić.

Bogoljub je i ovu priliku iskoristio da apluje da mu omoguće povratak u Srbiju.
- Ovo je najbolji primer da vidite kako Bogoljub slavi veridbu ćerke Dane. Verujem da će mi biti omogućeno da dođem u Srbiju za ćerkinu svadbu - poručio je Karić iz Moskve.

Dana i Nikola

privatna arhiva

Dana i Nikola, Foto: privatna arhiva

 

Dana i Nikola se venčavaju za Novu godinu

Iako su planirali da svadbeno veselje bude održano početkom naredne godine, Dana i Nikola su ipak rešili da se to dogodi za doček Nove godine. Oni su napravili i nekoliko izmena, pa će slavlje biti upriličeno u porodičnoj vili na Dedinju, a ceo kompleks će preurediti. - Prvobitan plan je bio da slavlje bude u januaru, ali su se ipak predomislili i gostima poslali pozivnice za 31. decembar. Tako da će gosti ujedno dočekati Novu godinu i proslaviti venčanje Dane i Nikole - otkriva izvor blizak Karićima.

Komentari (9)

Jasmina

18.11.2016 20:39

LOPOVSKA SODOMA I GOMORA

mirko

18.11.2016 20:40

Zadrigli lopovi bez ikakvog morala i ponosa,to moze samo Putin da drzi za debeli REKET

Popi

18.11.2016 21:02

Lepo je videti ljude u srednjim godinama da se ovako lepu slazu, ali ozbiljno, sad ne racunam hvatanje za s... :D

Beogradjanka

19.11.2016 10:17

@Popi - Pa lepo im je pa se tako matori vacare i gnjece. Da su na birou za nezapolene ne bi im bas mnogo bilo do toga, nego bi gledali kako da se uhvate za parce hleba i sira.

Goran

18.11.2016 23:35

Za sisu bre,za sisu!

DUGU

19.11.2016 00:27

KARIC JE CELU SRBIJU VATAO ZASISU I SVAKU PARU JOJ IZMUZO

Sini

19.11.2016 09:04

@DUGU - A ti bolje da si ucio pisati nego sto si vodio racuna ko je koga muzo u Srbiji....

Mirka

19.11.2016 02:42

Pa niste valjda od njih ocekivali nesto kulturno, seljacka posla. Tako da ceo svet vidi.